Do brzdového bubnu mi teče olej z rozvodovky,dá se to těsnění vyměnit i v domácích podmínkách nebo to musím svěřit servisu ,popř jaký náčiní budu potřebovat.Díky
(2107,1986)
to sa uz tu preberalo... hladaj.... poprve tecie to cez simering a tesnenie tam je len take ako ze .. Dolezity je simering. Dasa to spravit aj doma ked vsetko ide dobre 30-60min prace
A je to tu Odděláš buben dále čtyři matice asi 17 co drží poloosu a štít (využíváš děr v hlavici poloosy), poloosu vytáhneš, vyměníš gufero a O kroužek (někdy tam je někdy není).
Thanks Koko Loko and spol...
Do servisu urcite ne! Alespon ja se poucil.Jak to budes menit tak se podivej na poloosu,jestli tam v tom miste jak je to gufero neni vysoustruzena drazka.Ja ji tam mel sice slabou,ale byla tam a vymena gufera nepomohla,az pretoceni poloosy na soustruju s naslednym vyvlozkovanim.Pri tom vkladani noveho gufera si dej pozor na spravne nasazeni a sezen si kulatinu spravneho rozmeru pres kterou to budes naklepavat,okraje by se nemely zdeformovat.Tak hodne stesti
Lada neni jen auto,je to zivotni styl.
2103 model 77 Bila pani
2105 model 83 Milašek
2105 model 85 otrok
zigulman píše:.... Pri tom vkladani noveho gufera si dej pozor na spravne nasazeni a sezen si kulatinu spravneho rozmeru pres kterou to budes naklepavat,okraje by se nemely zdeformovat.Tak hodne stesti
zigulman píše:Jak to budes menit tak se podivej na poloosu,jestli tam v tom miste jak je to gufero neni vysoustruzena drazka.
Na té drážce něco bude.Ptal jsem se kamaráda kterej už to na svým autě měnil a tomu to právě začlo téct po přetěsnění znovu,proto mám obavy,abych na to stačil
Díky za rady