Tuningové svíčky
Moderátor: Moderátoři
Tuningové svíčky
Nemáte někdo náhodou zkušenosti s těmito svíčkami od brisku?
Jsou celkem zajímavé. A stojí jedna 165 korun.
Tady je klasická ze spodu
A tady ta Premium LGS
A kdyby měl někdo zájem, tak pro motory 1700 je to typ LOR15LGS
Já si je na zkoušku objednal, tak až budou na autě a prověřím je, tak dám vědět jak to maká.
Jsou celkem zajímavé. A stojí jedna 165 korun.
Tady je klasická ze spodu
A tady ta Premium LGS
A kdyby měl někdo zájem, tak pro motory 1700 je to typ LOR15LGS
Já si je na zkoušku objednal, tak až budou na autě a prověřím je, tak dám vědět jak to maká.
Ford Sierra 2.9i V6 Manuál Ghia - 150 koní a jede to šíleně, jak jinak než na LPG
Záměrně píšu, že je to pro motory 1700. Ty mají na klasické svíčce mezeru 1.1mm Já mám alektronické zapálko a chystám se tam dát cívku z Favorita. A ty tříbodové svíčky od Brisku používám skoro 10000 km a naprostá spokojenost.
Ford Sierra 2.9i V6 Manuál Ghia - 150 koní a jede to šíleně, jak jinak než na LPG
Re: Tuningové svíčky
Jo tak na to si počkám.. LOR15LGS - právě se po nich taky sháním! Dají se v podstatě namontovat do všech VAZů 01-07 (závit M14, délka závitu 19mm, klíč 21), podmínkou je ale určitě elektronické zapalování a vhodná cívka pro ETZ, se standartním zápalkem bych to neriskoval. Jediné čeho se obávám je ono "extrémně vysunuté jiskřiště" - zda-li nehrozí kontakt s válcem..??Pšenda píše:Já si je na zkoušku objednal, tak až budou na autě a prověřím je, tak dám vědět jak to maká.
For Pátrač:
Myslím, že od nějakého roku se tříbodové svíčky do 2107 montují už standartně.
Určitě budou lepší než klasika s jednou vnější elektrodou. Tedy alespoň výrobci to píší, já osobně to nezkoušel. Budou jiskřit i na klasickým zapalování - vnější elektrody se dají přihýbat, kdežto na těch s kruhovým jiskřištěm nepřihneš nic.. Cena je to myslím pořád přijatelná.. počkej o čem napíšu v zápětí!Tomáš píše:a co říkáte těm svíčkám co maj jistřiště do tvaru Y já jsem o nich uvažoval, ale stál kus 170 kč.....
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tuningové svíčky
Psendo to mne zajima, uz jsem o nich taky uvazoval, az to zkusis, dej urcite vedet. W.Pšenda píše: ...Já si je na zkoušku objednal, tak až budou na autě a prověřím je, tak dám vědět jak to maká.