bílá VAZ 2103 - původní stav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Jarda1

bílá VAZ 2103 - původní stav

Příspěvek od Jarda1 »

Ahojte,
konečně se mi podařilo sem přihlásit, Ufffff.
Již jednou sem za mne dal příspěvek Vašek (2 voňavky). Tímto mu ještě jednou děkuji Protože jsem si sehnal ještě jednu krásnou Ladu, chtěl bych se s Vámi podělit o tu parádu.
Najete 50000 km, vše původní (včetně výfuku), kromě pneumatik a pár drobností.
A teď už snad ty foto.......... :)
Jarda
dusin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dusin »

Hmm.Tak yby se mi taková líbila.Jenom kde vzít many a nekrást.
2103 - красное октябрь
21061 - экспедиционной машине/էքսպեդիցիոն մեքենա/საექსპედიციო მანქანა
2101 - Lahváček (Echt veterán 1975)
Jarda1

Příspěvek od Jarda1 »

25000 kč není zas až takový peníz, dnešní auta stojí mnohonásobně více.
Ještě pár foto...
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Jo, tak takovou bych za ten peniz taky bral. Jenze na takovou koupi nemam stesti, u nas ty hezke drive skoupila a odjezdila mensina. W.
Jarda1

Příspěvek od Jarda1 »

Byla prodávána na www.svetaut.com a narazil jsem na ni náhodně, asi jsem měl štěstí. Majitel ji chtěl prodat jen do dobrých rukou.
A ještě mne zaujaly příspěvky s muzejními 2101.Ty jsou překrásné a u té modré to hodně zvedly ty bílé lemy. Asi se nechám také inspirovat. Informoval jsem se - stojí cca 1500 a jsou od firmy Atlas. Pletu se? Máte někdo zkušenosti s těmi lemy? Drží na pneumatice nebo se odlepují. Prý se ani k pneu nelepí, jen se montují pod ráfek a po dofoukání sami přilnou.
Oproti překrásné modré 2101 v jiném příspěvku bych chtěl v celobílém provedení bez černého proužku. Abych se úplně neopičil....... :D
Snad Ladu nepokazím.........Až seženu a namontuji, pošlu sem také pár foto.
:D
Petr 06

Příspěvek od Petr 06 »

Tak to ti gratuluji, je opravdu pěkná, jak kdyby vyjela z Mototechny (až na pár doplňků "jak šel čas", které se snadno dají odstranit). Ty lemy bych tam nedával, jednak v té době na ladách nebyly a pak co jsem mluvil s lidma co lemy měli na jiných vozech a už je nemají, tak nebyli spokojeni, při větší rychlosti se odchlíply a při cca 80km/h už jim ulítly. Máš tam krásné mezikruží tak bych to nechal. Origo výfuk je také bomba. Na netu jsem viděl i tvoje další dvě krásky, tak je dobře, že i tato bude v dobrých rukou. ahoj

Je to přijemná zpráva, po všech těch prodejích co tady proběhly.
Naposledy upravil(a) Petr 06 dne úte říj 10, 2006 14:27, celkem upraveno 1 x.
Stará láska nerezaví.
---------------------------------
21061 1985 (1995-1997)
2106 1977 (1997-2005)
ARMAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARMAN »

:shock: :P
Nulašestka

Příspěvek od Nulašestka »

Jarda1 píše: Máte někdo zkušenosti s těmi lemy? Drží na pneumatice nebo se odlepují. Prý se ani k pneu nelepí, jen se montují pod ráfek a po dofoukání sami přilnou.
Jo,je to tam jenom nastrčené,drží to dobře,resp.zatím to přežilo i ostřejší jízdu+rozjezdy s protáčejícími se koly(majitel se k mému názoru že auto kurví vyjádřil nějak v tom smyslu že nedává víc jak půl plynu a že si musí užít zadní náhon než auto strčí na zimu do garáže... :mrgreen: ),jen nevím jestli by to šlo dát na bezdušové pneumatiky.
Jinak parádní auto,doufám že se uvidíme někdy na srazu. :D Jo a můžu se zeptat na rok výroby? :wink:
Jarda1

Příspěvek od Jarda1 »

Rok výroby je 1977 a svezení je opravdový zážitek.
Zelenou Ladu 2103 jsem dal trochu do provozu (má stále dobrou péči a je garážovaná), ale má nicméně ze všech nejvíce najeto. Žlutou a bílou jsem ponechal jako veterány pouze na krátké projížďky pro potěšení. Vždy mne fascinuje to krásné ticho v interiéru a pohodlné pérování a krásný design. Téměř vždy mne někdo zastaví a ptá se na Ladu. Nedávno mi dal dokonce člověk, který má rentcar, kdybych o nějaké věděl, že si ji koupí také pro potěšení .... a mluvil o částce 80000 kč.
Vyleštil jsem si prahové lišty, střed volantu s ornamentem (2106), origo ruské ozdobné disky na 2103 (velká vzácnost) a origo potahy. Ještě bych chtěl dát ty ozdobné pásky.
Jarda1

Příspěvek od Jarda1 »

ještě posledni foto disky a boku
Little Red Riding Hood
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little Red Riding Hood »

to je pusinka..
Brandy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brandy »

Chlape, kam na ty auta chodis? :D Kazdopadne gratuluju ke koupi!
Lada 1600 - bouračka | Lada 1500s - prodáno | Peugeot 406
Jarda1

Příspěvek od Jarda1 »

Bílá 2103 v červené kožence byla vždy můj sen. To považuji za vrchol kulaté řady. Když jsem objevil tuto 2103, měla sice černou koženku, ale částečně jsem to odfiltorval vínovými potahy. Jinak by byl interiér moc ponurý.
Dokonce mne na parkovišti obešla stará důchodkyně s hůlkou a copak je to za nádheru. To byla sranda....... :D
EMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EMI »

SUPRRR A BOMBA!!! Je to nádhernej výstavní kousek. To má někdo kliku. Já osobně bych ho nechal i s těma "novodobýma" doplňkama.
Přeju hodně šťastných km a aby jsi nedopad jako já :cry: (viz moje 061ka po bouračce)

:mrgreen: :mrgreen: JE TO SUPR KÁRA :mrgreen: :mrgreen:
red BA3 21061, 1984, 4q, LPG :finga:

BLIZZARD = iron fist in a velvet glove

osa Klatovy - Plzeň - ....
Yellow01

Příspěvek od Yellow01 »

Můžu se zeptat odkud jsi? Koukám na spz, tak konečně další jihočech do naší nevelký skupiny :)
Odpovědět

Zpět na „Diskuse k modelové řadě“