bílá VAZ 2103 - původní stav
Moderátor: Moderátoři
bílá VAZ 2103 - původní stav
Ahojte,
konečně se mi podařilo sem přihlásit, Ufffff.
Již jednou sem za mne dal příspěvek Vašek (2 voňavky). Tímto mu ještě jednou děkuji Protože jsem si sehnal ještě jednu krásnou Ladu, chtěl bych se s Vámi podělit o tu parádu.
Najete 50000 km, vše původní (včetně výfuku), kromě pneumatik a pár drobností.
A teď už snad ty foto..........
Jarda
konečně se mi podařilo sem přihlásit, Ufffff.
Již jednou sem za mne dal příspěvek Vašek (2 voňavky). Tímto mu ještě jednou děkuji Protože jsem si sehnal ještě jednu krásnou Ladu, chtěl bych se s Vámi podělit o tu parádu.
Najete 50000 km, vše původní (včetně výfuku), kromě pneumatik a pár drobností.
A teď už snad ty foto..........
Jarda
Byla prodávána na www.svetaut.com a narazil jsem na ni náhodně, asi jsem měl štěstí. Majitel ji chtěl prodat jen do dobrých rukou.
A ještě mne zaujaly příspěvky s muzejními 2101.Ty jsou překrásné a u té modré to hodně zvedly ty bílé lemy. Asi se nechám také inspirovat. Informoval jsem se - stojí cca 1500 a jsou od firmy Atlas. Pletu se? Máte někdo zkušenosti s těmi lemy? Drží na pneumatice nebo se odlepují. Prý se ani k pneu nelepí, jen se montují pod ráfek a po dofoukání sami přilnou.
Oproti překrásné modré 2101 v jiném příspěvku bych chtěl v celobílém provedení bez černého proužku. Abych se úplně neopičil.......
Snad Ladu nepokazím.........Až seženu a namontuji, pošlu sem také pár foto.
A ještě mne zaujaly příspěvky s muzejními 2101.Ty jsou překrásné a u té modré to hodně zvedly ty bílé lemy. Asi se nechám také inspirovat. Informoval jsem se - stojí cca 1500 a jsou od firmy Atlas. Pletu se? Máte někdo zkušenosti s těmi lemy? Drží na pneumatice nebo se odlepují. Prý se ani k pneu nelepí, jen se montují pod ráfek a po dofoukání sami přilnou.
Oproti překrásné modré 2101 v jiném příspěvku bych chtěl v celobílém provedení bez černého proužku. Abych se úplně neopičil.......
Snad Ladu nepokazím.........Až seženu a namontuji, pošlu sem také pár foto.
Tak to ti gratuluji, je opravdu pěkná, jak kdyby vyjela z Mototechny (až na pár doplňků "jak šel čas", které se snadno dají odstranit). Ty lemy bych tam nedával, jednak v té době na ladách nebyly a pak co jsem mluvil s lidma co lemy měli na jiných vozech a už je nemají, tak nebyli spokojeni, při větší rychlosti se odchlíply a při cca 80km/h už jim ulítly. Máš tam krásné mezikruží tak bych to nechal. Origo výfuk je také bomba. Na netu jsem viděl i tvoje další dvě krásky, tak je dobře, že i tato bude v dobrých rukou. ahoj
Je to přijemná zpráva, po všech těch prodejích co tady proběhly.
Je to přijemná zpráva, po všech těch prodejích co tady proběhly.
Naposledy upravil(a) Petr 06 dne úte říj 10, 2006 14:27, celkem upraveno 1 x.
Stará láska nerezaví.
---------------------------------
21061 1985 (1995-1997)
2106 1977 (1997-2005)
---------------------------------
21061 1985 (1995-1997)
2106 1977 (1997-2005)
http://img.photobucket.com/albums/v481/ ... /sig-1.jpg
http://mujweb.cz/www/samarka <- fota a manual Samary
http://mujweb.cz/www/samarka <- fota a manual Samary
-
Jo,je to tam jenom nastrčené,drží to dobře,resp.zatím to přežilo i ostřejší jízdu+rozjezdy s protáčejícími se koly(majitel se k mému názoru že auto kurví vyjádřil nějak v tom smyslu že nedává víc jak půl plynu a že si musí užít zadní náhon než auto strčí na zimu do garáže... ),jen nevím jestli by to šlo dát na bezdušové pneumatiky.Jarda1 píše: Máte někdo zkušenosti s těmi lemy? Drží na pneumatice nebo se odlepují. Prý se ani k pneu nelepí, jen se montují pod ráfek a po dofoukání sami přilnou.
Jinak parádní auto,doufám že se uvidíme někdy na srazu. Jo a můžu se zeptat na rok výroby?
Rok výroby je 1977 a svezení je opravdový zážitek.
Zelenou Ladu 2103 jsem dal trochu do provozu (má stále dobrou péči a je garážovaná), ale má nicméně ze všech nejvíce najeto. Žlutou a bílou jsem ponechal jako veterány pouze na krátké projížďky pro potěšení. Vždy mne fascinuje to krásné ticho v interiéru a pohodlné pérování a krásný design. Téměř vždy mne někdo zastaví a ptá se na Ladu. Nedávno mi dal dokonce člověk, který má rentcar, kdybych o nějaké věděl, že si ji koupí také pro potěšení .... a mluvil o částce 80000 kč.
Vyleštil jsem si prahové lišty, střed volantu s ornamentem (2106), origo ruské ozdobné disky na 2103 (velká vzácnost) a origo potahy. Ještě bych chtěl dát ty ozdobné pásky.
Zelenou Ladu 2103 jsem dal trochu do provozu (má stále dobrou péči a je garážovaná), ale má nicméně ze všech nejvíce najeto. Žlutou a bílou jsem ponechal jako veterány pouze na krátké projížďky pro potěšení. Vždy mne fascinuje to krásné ticho v interiéru a pohodlné pérování a krásný design. Téměř vždy mne někdo zastaví a ptá se na Ladu. Nedávno mi dal dokonce člověk, který má rentcar, kdybych o nějaké věděl, že si ji koupí také pro potěšení .... a mluvil o částce 80000 kč.
Vyleštil jsem si prahové lišty, střed volantu s ornamentem (2106), origo ruské ozdobné disky na 2103 (velká vzácnost) a origo potahy. Ještě bych chtěl dát ty ozdobné pásky.
-
- Kontaktovat uživatele:
Bílá 2103 v červené kožence byla vždy můj sen. To považuji za vrchol kulaté řady. Když jsem objevil tuto 2103, měla sice černou koženku, ale částečně jsem to odfiltorval vínovými potahy. Jinak by byl interiér moc ponurý.
Dokonce mne na parkovišti obešla stará důchodkyně s hůlkou a copak je to za nádheru. To byla sranda.......
Dokonce mne na parkovišti obešla stará důchodkyně s hůlkou a copak je to za nádheru. To byla sranda.......
SUPRRR A BOMBA!!! Je to nádhernej výstavní kousek. To má někdo kliku. Já osobně bych ho nechal i s těma "novodobýma" doplňkama.
Přeju hodně šťastných km a aby jsi nedopad jako já (viz moje 061ka po bouračce)
JE TO SUPR KÁRA
Přeju hodně šťastných km a aby jsi nedopad jako já (viz moje 061ka po bouračce)
JE TO SUPR KÁRA
red BA3 21061, 1984, 4q, LPG
BLIZZARD = iron fist in a velvet glove
osa Klatovy - Plzeň - ....
BLIZZARD = iron fist in a velvet glove
osa Klatovy - Plzeň - ....