cim si odsquelshoval aj vsetkych ktory na teba kricia zo vzdialenosti >10mMajo píše:mne to tiez trochu rusilo, tak som stiahol Squeelch na vysielacke a je to
motor mně ruší CB
Moderátor: Moderátoři
mam odruseny palec v rozdelovaci, odrusene kable na sviecky, dokonca mam odruseny alternator(sam som ho odrusoval, stare altiky odrusenie nemali) a stejne mi to skvrci
Musis kricat hlasnejsie
Mimochodom testovany dosah po odladeni anteny bol cez 25km
a to neratam ruskych tankistov, ktorych nielen pocujem ale aj stvem svojim vysielanim 
21043, 21063, 2121, 21214, 2123....
Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4, Range Rover 4.4i, Audi Q7, 4.2FSI
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
...trochu mimo téma. Ukázkovým případem omylem staženého squelche jsem byl já a moje posádka cestou na letošní Bechyni. Celá pražská kolona na nás do vysílaček křičela, že rozumí, zatímco jsme se v autě všichni vystřídali u CB a asi 50x opakovali původní hlášku v domnění, že je porucha... 
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
no u mna je hlavny problem prepinac modulacie, ktory moja vysielacka obsahuje, avsak je to taky nenapadny knoflik, ze nikdy neviem, ci som na AM alebo na FM a to potom mozte kricat
Ani v navode neni kedy je ktora zapnuta
Ale to uz sme fakt OT

Ale to uz sme fakt OT
21043, 21063, 2121, 21214, 2123....
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
OT. Co já vím, tak na AM jedou stále v USA... Nestačil by ten přepínač něčím zachytit, aby nešel tak snadno přepnout?
Pozn.moderatora: Vsetko sa da, len treba chciet. A mne sa nechce, co je horsie ako keby som nemohol
Pozn.moderatora: Vsetko sa da, len treba chciet. A mne sa nechce, co je horsie ako keby som nemohol
Naposledy upravil(a) Honza 21061 dne pon srp 28, 2006 20:44, celkem upraveno 1 x.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
Re: motor mně ruší CB
zkus si natahnout samostatnej přívod + i - z baterkyk cb.ved to mimo stavající instalaci,a melo by to bejt vpoho,když ne,tak pak se podivat na uhlíkyMarcel píše:když natočím motor tak mně začne prskat příjem na CB. co se stím dá dělat ?
doovi