Poruchy
Moderátor: Moderátoři
Tak mi včera na 5 měsíců starém autě (112) asi odešla baterka, chci startovat a jen cvakání srartéru a budíky se divně klepely, baterka byla uplně KO. Když jsem jí dal na nabíječku tak ampérmetr šel téměř nadoraz a tepelná ochrana ji každou chvíly odpojovala, jakž takž jsem ji nabyl a prohodil jsem ji z trabantem tam zatím šlape, tak nevím
Já mám taky nějakou divnou závadu.
Při ostrém průjezdu táhlé levotočivé zatáčky tak, že se auto nakloní, mi začně cukat, jako by tam nešel benzín. Tak jsem dotankoval a dělá to pořád.
Dále se mi zdá, že celkově poklesl výkon motoru. Najeto necelých 69000 km, poslední seřízení ventilů a nové svíčky hned po koupi. t.j. cca 38000 km. Svíčky jsou OK.
Překvapivě se už dlouho nevysrala žádná blbost typu stěrače, cyklovač nebo něco z interiéru
Při ostrém průjezdu táhlé levotočivé zatáčky tak, že se auto nakloní, mi začně cukat, jako by tam nešel benzín. Tak jsem dotankoval a dělá to pořád.
Dále se mi zdá, že celkově poklesl výkon motoru. Najeto necelých 69000 km, poslední seřízení ventilů a nové svíčky hned po koupi. t.j. cca 38000 km. Svíčky jsou OK.
Překvapivě se už dlouho nevysrala žádná blbost typu stěrače, cyklovač nebo něco z interiéru
Dodge Avenger 2.0 VVT
Tavri: no já nechával dělat ventily každých 15-20 000km ( a bylo to potreba) Jenze tohle beru jako dan provozu na LPG. A to že ti to takhle blbne v levých zatáčkách... napadá mě palivový čerpadlo ( s ním jsem probémy neměl) a nebo nějaký kontakt v elektrice, kdy se vlivem odstredivé síly něco pohne....těžko říct.. vyměnil bych svíčky a nechal udělat ventily.
to by mohlo pomoct proti zlenivění motoru.... to cukání bude něčím jiným....možná by to neškodilo změřit tlak benzínu v rozvodu před vstřikama:-) v popisu motoru samara 1500 bude určitě napsáno jakou to má mít hodnotu.
to by mohlo pomoct proti zlenivění motoru.... to cukání bude něčím jiným....možná by to neškodilo změřit tlak benzínu v rozvodu před vstřikama:-) v popisu motoru samara 1500 bude určitě napsáno jakou to má mít hodnotu.
pokud jste nespokojeni s vyřízením reklamací, podívejte se na problémy Logaňáků s reklamací laku - dacia.phorum.cz
Tak jsem slavnostně dneska na Laděně natočil 99999km.
Skoro se mi to povedlo i vyfotit.
A pak smutná zpráva: po 10000km mi odešel pravý zadní ruský tlumič.
Manželka jela za mnou a viděla, že pravé kolo tam líta nechutným způsobem.
Skoro se mi to povedlo i vyfotit.
A pak smutná zpráva: po 10000km mi odešel pravý zadní ruský tlumič.
Manželka jela za mnou a viděla, že pravé kolo tam líta nechutným způsobem.
Sk.
Pro štouraly uvádím, že to bylo na heveru, nebo letišti. Navíc to bylo foceno telefonem a ten se za jízdy nesmí držet.
Ala na druhou stranu musím přiznat, že auto jezdí pořád moc pěkně.
Ala na druhou stranu musím přiznat, že auto jezdí pořád moc pěkně.
Sk.
Nechal jsem si v Mobihelu (p. Levínský - Praha Modřany) namíchat piksličku 1dcl. Je to od firmy, která údajně dodává barvy pro Ladu do Ruska. Má i vzorník pro Ladu.
Barvu nanáším pomocí vatičky na čištění uší.
Barvu nanáším pomocí vatičky na čištění uší.
Sk.