Tak jsem dneska privezl Ladenku z montaze LPG, stalo me to 9900 + plna nadrz zdarma
Ale se mi nejak zda ze je to hrozne sciple, na benzin to bylo zihadlo jaxvina a ted to jede jen na prvni komoru a kdyz slapnu vic tak se to uplne pridusi . Snad je to jenom spatne serizene . Jeste se chci zeptat odborniku, jakou funkci ma ekonomizer pri LPG? Jestli zastavi i privod plynu, ktery vlastne proudi pres benzinovy ventil nebo neE??? Ekonomizer nemam vubec zapojeny (predchozi majitel ho asi opdojil) tak premyslim jestli ho mam vubec davat do chodu
Mě jela 05ka na druhou komoru na LPG jako letadlo. Pokud máš ty brýle na karbecu se dvěma hadicema, zkus přidat druhé komoře-oni to většinou nastaví na pikaču a pak si to člověk musí odladit sám.
No tak to je dan za plyn. Ja mam na karburatore prirubu co vyuziva iba jednu hadicu a je to dost divoke na benzine sa absolutne neda "divocit" Motor pri prudkom zosialnuti plynu sa dost pridusi a potom vystreli ako raketa co zrovna nepovazujem za uspech. Prave preto vymyslame sposob ako to ojebat.
Není to k tématu, ale také přemýšlím o plynu, kdesi jsem se ptal a nejlevnější vychází jakýsi Lovtec, doporučte prosím jaký typ LPG je nejvhodnější, respektive, který nebude dělat potíže. Samozřejmě při dobrém poměru cena/výkon.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lovtec je české Lovato. Mám ho už v druhém autě a bezproblémů. Jsou na něj díly k sehnání a jsou levné. BRC je lepší, ale díly dražší a nejsou vždy skladem. Další systémy nějak nepřichází u Lady v úvahu. Lovtec stačí a je spolehlivý-teda já jsem s ním spokojen.
jeste bych se chtel zeptat jak mate tu vec ve vzduchovem filtru ( mix myslim ), jestli se primo opira o karbec nebo jestli tam je mezera. Totiz na 06ce sem to mel tak, ze ta guma co tam testni byla jen pod filtrem (rozrezana na pulky) a na hore jen ten mix, ktery sedel primo na karbecu. A ted mi to dali tak ze ta guma je cela a ten mix je pritahly pres tu gumu, takze je tam mezera, jestli tam nemuze byt problem ???
to moze byt problem. nemusi to mat ten vykon na LPG. Prisava si to totiz popod to vzduch a nemusi byt dostatocny podtlak na sanie plynu. Urcite to prerob. Inak sa to bude zle stelovat a spotreba/vykon nebude to prave
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4