Myso píše:150 000 je ti rozumna cena? ale aj tak by som vahal... ee, asi by som nevahal
axtec je zlozity to je jeho chyba...
o plynovej bombe sa tu uz opakovat nebudem... je toho dost v inom topicu... a na nete tiez. ja jej verim viac ako benzinovej nadrzi...
to jaky luseri kradnu facka???
No tak asi o tej cene za tvojho žabiaka sa už viac baviť nebudeme...
Ani o plyne...
Ad Axtec, jasne, čo je zložité to už sa lahšie kazí. A hlavný prínos ruských aut je v ich jednoduchosti, akonáhle sa od toho odklonia, tak už to nebude lada ale Opel.. Každopádne vlani na autosálone v Nitre som bol z tej Kaliny úplne uchvátený!
Nuž kto by tak iný mohol slušnému poctivopracujúcemu a teda chduobnému slováčiskovi ukradnúť 13-ročného facka než nejakí hajzli maďarskí?!
Našili ho potom v rozobratom stave pri Štrvtku na Ostrove, keď som si poň došiel na okresný dopravný inšpektorát do DS tak mi až do plaču bolo... Radšej ho mohli niekde zošrotovať a nie ho nechať tak aby ho našli, som len potom mal s tým vrakom kopec starostí... Tak zas ale aspoň som zaň dostal 47 litrov od poisťovne + predaj zimné gumy. Aj tak na tom fackovi s afurt niečo kazilo. Raz tesnenie pod hlavou, potom riadenie, potom mi zas výfuk odpadol, každú jar som mal po zime total vybité aspoň dva tlmiče...už ani nehovoriac o hrdzavých podbehoch.. Vlastne môžem byť ešte aj rád že mi ho nejakí zlatí milí maďari zo Žitného ostrova ukradli lebo za 47 litrov by som ho istotne nepredal.
Každopádne Škodovka nikdy více!!! Ak by som mal na nové auto tak určite potom radšej Ladu Kalinu alebo Daciu Logan než Fabiu. A aj spomedzi starých aut čo tak počúvam referencie ten žiguliak vychádza najlepšie. Ešte super by mohol byť trabant, ten je z bakelitu a nehrdzavie, ale úprimne povedané moc ich už ani nevidím jazdiť a vonkoncom nie predávať. J evôbec ešte legálne s takým eutom jazdiť po cestách Únie keď teraz všade sú nejaké emisné limity?
Ozaj ako je to s Ladou keď jazdíš do zahraničia? Favorit mal tú výhodu že som doň mohol natankovať aj UNI 91 aj Natural 95, takže na západe som tankoval bleifrei, ale nemáš mimo CS s Ladou problémy s tankovaním v Rakúsku som určite olovnatý benzín predávať nikde nevidel.
BTW, by si sa divil, ale škodovky sa tu vo veľkom kradnú. Otvorí a naštartuje to hocaký feťák a za liter či hádam aj za menej to predá niekomu s garážou a dielnou, ten rozobere na diely a auto je fuč. Navyše ktorý policajt sa bude zapodievať krádežou Š 120 o trhovej hodnote cca. 10 000 Sk keď im denne autá za stá tisíce? To fakt jedine že by náhodou toho zlodeja chytili pri čine či zastavila hliadka idúc v ukradnutom aute a to by už bol aaká náhoda. Navyše krádež do 8000 Sk nie je trestný čin ale len priestupok, takže keď feťák ukradne starú 120ku a ho aj chytia, tak môžu akurát tak zbiť na stanici, spísať zapisnicu a pustiť preč.