Liberec - VLC Zikán

(Dobré i špatné :-)

Moderátor: Moderátoři

Flipper Tom
Příspěvky: 403
Registrován: úte čer 01, 2004 08:11
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Liberec - VLC Zikán

Příspěvek od Flipper Tom »

Opět musím pochválit ! Dělali jsme s kamarádem motor - tedy ze zbytků motorů v garáži jsme se pokoušeli sestavit jeden funkční což se nakonec celkem i podařilo. Ale jelo to na hovno, divnej zvuk, chcípalo na volnoběh a tak. Znova jsme zkontrolovali nastavení rozvoďáku, zapojení rozdělovače, atd... a furt nic. Nakonec jsem se na to vybodnul a vyrazil do servisu. Ještě cestou si říkám, hele to nějak nebrzdí ?! že my jsme nezapojili podtlak do posilovače ?! a stejně mě to netrklo. Do servisu jsem dorazil v půl čestý a čekal jsem až bude mít někdo chvilku se na to mrknout (už zametali dílnu). V tom se přiřítil majitel a prej "co s tím máš, natočto", "nojo to jde tak na dva a půl válce", " no to taky nemůže jít když nemáš zapojenej podtlak". zavolal technika , ten zapojil hadici (přesto že jsem si zrovna sypal popel na hlavu jaký jsme blbci a chtěl jsem si to zapojit sám) no a když jsem odjížděl, tak mě ještě majitel zastavil a chtěl mi dofukovat poloprázdný kolo !

a cena ? moje oblíbená ! 0000,- :)

www.zikan-vlc.cz
Hodkovická 639
460 06 Liberec 6

Odtahová služba NONSTOP: 602 404 489

Tel. obchod: 485 134 896
Tel. servis: 485 130 425
Uživatelský avatar
ARMAN
Příspěvky: 196
Registrován: pon srp 22, 2005 11:01
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARMAN »

Takhle maji pracovat všeci, nejen v autodilnach! :)
Vsadimse že kdykoli budeš potřebovat opravit tak pojedeš tam a bez problemu budeš ochotnej určenou cenu zaplatit :wink:
Flipper Tom
Příspěvky: 403
Registrován: úte čer 01, 2004 08:11
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flipper Tom »

no ono spoustu věcí si dělám sám, protože mě to docela baví. Ale když jsem třeba dělal brzdy, tak jsem si u nich koupil co jsem potřeboval a rovnou jsem jim řekl že až to udělám tak jim to přivezu na kontrolu, že do toho až tak nevidim, a zaplatil jsem jim abych měl sychr :)
Nulašestka
Příspěvky: 1296
Registrován: úte led 31, 2006 20:53
Bydliště: Kocourkov a Hulvátov

Příspěvek od Nulašestka »

Je mi skoro trapné nesouhlasit,ale moje zkušenosti s tímto servisem jsou následující:Dokud to ještě byla prodejna Lady(dneska tam prodávaj KIE) a na Ladu jen díly +dělaj "servis",tak to šlo.Ale teď je to o štěstí.Co jsme tam dali dělat,tak se muselo předělávat(brzdy,spojka-tenkrát mě prvně okradli-1200ctková lamela místo 1600ctkové,samosebou si nechali zaplatit tu dražší),ale to už je doba.Zkušenosti z posledních dvou let:Prodali mi levnější olej(Shell API SF,15W40-ten v bílejch flaškách místo toho žlutýho,tušim SG nebo SH).Zjistil jsem to až dýl,mávnul jsem nad tim rukou.Protože jsem toho u nich nakoupil už víc než dost,čekal jsem,že se mnou budou jednat jako se solidním zákazníkem.Sháněl jsme 5q převodovku rok a půl na annoce i na všechno ostatního a ani prd.Tak jsem se jich ptal,jestli by nevěděli o nějaký "jetý",točí se jim tam hodně novejch Niv.A prej že by jedna byla,repasovaná,s půlroční zárukou a za 8000,-Kč.No,málo to nebylo,ale tak jsem si řikal,no tak po repasi a se zárukou tak co.Se známým jsme to dali do auta....randál jak ve mlejně,už jen na neutrál to byl šrotovník.Vzhledem k tomu,že mě UJIŠŤOVALI,ža jsou nové VŠECHNY synchrony + nějaké měněné ozubení,tak jsem si řikal,ža to ztichne.Prdlajz,po cca 1800 km přestala jít pořádně řadit dvojka,tak jsem se naštval.Vyndali jsme to a po rozborce se mi chtělo zvracet.Skříň jak vytažená ze septiku,vyrezlý(ano,opravdu!) ďubky v ozubení,ochranná vrstva toho kalení či co to má na tom ozubení bejt tam vůbec nebyla,přitom zuby musí být zrcadlově čistý,měněný tam nebylo nic,spíš to leželo někde v žumpě,páč i ze stodoly by to bylo v lepším stavu.Ale nejlepší byl přední simering kterej tam vůbec NEBYL!!!Místo toho jen ňáký dvě podivný podložky zapatlaný nedbale tmelem.Jinak ta skříň tekla i všude jinde,ale to bylo ve srovnání s tim ostatnim spíš k smíchu.Hrůůůza.Bylo mi do breku.Po roce a půl shánění seženu todle za 8000.Tak jsme jim to jel nacpat do p*****.Měl jsem účtenky a věděli,že jsem to tam byl už předtim reklamovat a řekli mi,že je to normální-ten randál a vibrace(u 4q neslýchané).Tak teď najednou čuměli že už to nemám v autě,ale že jsem jim to dal na pult a chtěl zpět peníze.Tak mi je dali a byli velmi nesví.Museli dobře vědět,co to bylo zač.Od té doby tam nakupuji stále dál,nic proti nim už nemám,oni když mě tam viděj tak dycky zbystřej a už vědi,že si dávám bacha a maj svatou pravdu.Ale nejvíc mě na tom mrzí ten "vděk"-kupoval jsem tam často a hodně a takhle se mi odvděčili.Příště atˇradši řeknou,že žádnou převodovku z druhý ruky nemaj,anebo že je to totální šrot za pětikilo.Jo a prodali mi to jak z chlíva a já blbec to umyl a netřel spodní víko(já vůůůůl) a vracel jim to téměř jak z cukru....
Flipper Tom
Příspěvky: 403
Registrován: úte čer 01, 2004 08:11
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flipper Tom »

06: hmm podobný zkušenosti jsem měl když ještě sídlili v kunraticích - to se chovali jak banda totálních lam v ušmudlaný stodole. ale teď si opravdu vůbec nemůžu stěžovat.

nejvíc se mi líbí že když nevim tak si to na dílně nechám (zadarmo) vysvětlit a jdu si to udělat sám :) taky už se mi stalo že jsme se při nevim už čem zasekli tak jsem vzal mobil, zavolal jsem koptíkovi (šéf servisu) a ten vytáhnul z dílny Martina aby mě přez telefon navigoval jak máme postupovat. :)
huztej
Příspěvky: 15
Registrován: stř bře 01, 2006 10:04
Bydliště: Turnov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huztej »

Nulašestka píše:Je mi skoro trapné nesouhlasit,ale moje zkušenosti s tímto servisem jsou následující:Dokud to ještě byla prodejna Lady(dneska tam prodávaj KIE) a na Ladu jen díly +dělaj "servis",tak to šlo.Ale teď je to o štěstí.Co jsme tam dali dělat,tak se muselo předělávat(brzdy,spojka-tenkrát mě prvně okradli-1200ctková lamela místo 1600ctkové,samosebou si nechali zaplatit tu dražší),ale to už je doba.Zkušenosti z posledních dvou let:Prodali mi levnější olej(Shell API SF,15W40-ten v bílejch flaškách místo toho žlutýho,tušim SG nebo SH).Zjistil jsem to až dýl,mávnul jsem nad tim rukou.Protože jsem toho u nich nakoupil už víc než dost,čekal jsem,že se mnou budou jednat jako se solidním zákazníkem.Sháněl jsme 5q převodovku rok a půl na annoce i na všechno ostatního a ani prd.Tak jsem se jich ptal,jestli by nevěděli o nějaký "jetý",točí se jim tam hodně novejch Niv.A prej že by jedna byla,repasovaná,s půlroční zárukou a za 8000,-Kč.No,málo to nebylo,ale tak jsem si řikal,no tak po repasi a se zárukou tak co.Se známým jsme to dali do auta....randál jak ve mlejně,už jen na neutrál to byl šrotovník.Vzhledem k tomu,že mě UJIŠŤOVALI,ža jsou nové VŠECHNY synchrony + nějaké měněné ozubení,tak jsem si řikal,ža to ztichne.Prdlajz,po cca 1800 km přestala jít pořádně řadit dvojka,tak jsem se naštval.Vyndali jsme to a po rozborce se mi chtělo zvracet.Skříň jak vytažená ze septiku,vyrezlý(ano,opravdu!) ďubky v ozubení,ochranná vrstva toho kalení či co to má na tom ozubení bejt tam vůbec nebyla,přitom zuby musí být zrcadlově čistý,měněný tam nebylo nic,spíš to leželo někde v žumpě,páč i ze stodoly by to bylo v lepším stavu.Ale nejlepší byl přední simering kterej tam vůbec NEBYL!!!Místo toho jen ňáký dvě podivný podložky zapatlaný nedbale tmelem.Jinak ta skříň tekla i všude jinde,ale to bylo ve srovnání s tim ostatnim spíš k smíchu.Hrůůůza.Bylo mi do breku.Po roce a půl shánění seženu todle za 8000.Tak jsme jim to jel nacpat do p*****.Měl jsem účtenky a věděli,že jsem to tam byl už předtim reklamovat a řekli mi,že je to normální-ten randál a vibrace(u 4q neslýchané).Tak teď najednou čuměli že už to nemám v autě,ale že jsem jim to dal na pult a chtěl zpět peníze.Tak mi je dali a byli velmi nesví.Museli dobře vědět,co to bylo zač.Od té doby tam nakupuji stále dál,nic proti nim už nemám,oni když mě tam viděj tak dycky zbystřej a už vědi,že si dávám bacha a maj svatou pravdu.Ale nejvíc mě na tom mrzí ten "vděk"-kupoval jsem tam často a hodně a takhle se mi odvděčili.Příště atˇradši řeknou,že žádnou převodovku z druhý ruky nemaj,anebo že je to totální šrot za pětikilo.Jo a prodali mi to jak z chlíva a já blbec to umyl a netřel spodní víko(já vůůůůl) a vracel jim to téměř jak z cukru....
Zdravim, já tam před rokem kupoval čepy na řízení a svisláky...no bylo to nový ceny celkem OK tak sem to tam s plnou spokojeností hodil a chodilo to tak 5000 pak začaly bouchat a i řízení plavalo tak sem je nedávno vymontoval a došel k nim do prodejny, že takhle vypadaj čepy po 10 000. No koukali na mě jak na debila ale potom sem začal říkat, že trvám na záruce a chci od nich slyšet řešení a tak tak nakonec, že prý se to stávalo, že jsou tam blbý materiály a tak a ja jim povídal, prd matroš normálně šmejdský prachovky co ztvrdly a poprasklaly a pak to šlo samo... no nakonec mi ještě objednavali extra orig. ruský a vyměnily mi je, no a já jezdím spokojeně dál. Docela dobrej přístup akorát musí nčlověk ukázat, že o tom něco ví a oni pak jednaj jinak..teď tam nakupuju a vše je OK. 8)
Nulašestka
Příspěvky: 1296
Registrován: úte led 31, 2006 20:53
Bydliště: Kocourkov a Hulvátov

Příspěvek od Nulašestka »

huztej píše:akorát musí nčlověk ukázat, že o tom něco ví a oni pak jednaj jinak..
Souhlas,naposled jsem tam přes hodinu hledal v katalogu a nikomu to nevadilo :D ...a objednali mi blbosti že jsem čučel-věci jako gumový průchodky co jsou navlečený na držácích nárazníků,držáky př.nárazníku a dokonce se i sehnaly gumový dorazy nárazníků,což vypadalo zezačátku blbě. :wink: Ale spoustu věcí taky nemaj...fakt je ale ten že auto bych jim tam dělat nenechal,sice si hrajou na děsný frajery jak tomu rozuměj a já nevim co a pak koukaj že to taky může bejt jinak.Mě třeba Zikán nechtěl ani za nic uvěřit že jádra zámků 2101 mají menší průměr než jádra zámků 2106.Tak jsem ho ujistil že mám kliku dveří 2101 a zámek 2106 tam nejde narvat.Tak dělal chytrýho,pak z krabice vytáhnul kliku 01 a 06 a ejhle. :wink: :arrow: 8) ...a ty jejich mechanici mi přijdou chytrý jak rádio ale práci dost flákaj.Dřív to tak ale nebylo.Ale abych jim furt jen nekřivdil,GO hlavy i bloku se dělala přes ně a zatim to vcelku jde. :)
huztej
Příspěvky: 15
Registrován: stř bře 01, 2006 10:04
Bydliště: Turnov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huztej »

jojo... já nejradsi komunikuju s takovym mladym klukem..Petr?? nebo tak nejak docela vstricnej!!
huztej
Příspěvky: 15
Registrován: stř bře 01, 2006 10:04
Bydliště: Turnov
Kontaktovat uživatele:

pochvala

Příspěvek od huztej »

Zravim, dnes sem si tam nechal po zasahu do predni napravy delat komplet geometrii..zaklon rejd. cepu odlkon a sbihavost... PARADA jakoby mi tam namontovali posilovac!! :D :D NE ale vazne sem spokojen odvedli perfektni praci!!chvalim!! ale musi si je clovek ohlidat! :!:
Nulašestka
Příspěvky: 1296
Registrován: úte led 31, 2006 20:53
Bydliště: Kocourkov a Hulvátov

Příspěvek od Nulašestka »

No,takže jsem tam jel jak kretén když na internetu maj napsaný že otevírací doba je v sobotu do 12:00 a na krámě samozřejmě otvírací doba že v sobotu zavřeno.Famózní.Jen by mě zajímalo kdo z nich člověku zapaltí náklady a čas. :evil:
Wejra
Příspěvky: 119
Registrován: pon bře 05, 2007 10:22
Bydliště: Kostelec nad orlicí
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wejra »

Zdraví pánové,tak se přidávám jako další nepokojený zákazník a to silně znepokojený s Libereckou firmou ZKIKÁN.....dal jsem si auto kompletně seřídit, předstih,ventily atd+ běžné výměny....když jsem se ptal co s autem všechno bylo v nepořádku k ventilům mi bylo řečeno že jsou v pořádku a prstem ukázano na zaúčtované těsnění pod víko.....upozornuju že auto měl předemnou kamarád jenž ho trápil 5 let bez údržby...co dodat.Nechal jsem tedy rady na chytrých pánech a odjel spokojeně domů....jenže....o víkendu jsem měl konečně na auto čas a když jsem otevřel dekl nestačil jsem koukat,na jdinou matičku nebylo šáhnuto,nikde ani ptlačený klíč na ventilovém víku a pozor tvarované podložky pod maticemi se ani nehnuli ze svého místa....dojel jsem tedy dnes do servisu a slušně se zeptal zda nedošlo k pochybení....odpověd....typicky liberecká...arogence(nebudu to s váma řešit servisák je nemocný,máte zaúčtovaný těsnění takže to udělaný bylo) jo a mezi dveři...pokud se vámto nelíbí tak si to udělejte sám...........................takže pokud jste spokojený gratuluju,ale temhle vychcánkům už nenechám vydělat ani korunu
huztej
Příspěvky: 15
Registrován: stř bře 01, 2006 10:04
Bydliště: Turnov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huztej »

JOJO a prave je potreba byt duslednej a vydusit je a nechat to udelat znova... ja si u toho div nestal a nekontroloval to.. od ty doby pohoda!!
Škoda 136 Rapid, Vaz 2101 - prodáno
Uživatelský avatar
JmJ
Příspěvky: 6563
Registrován: úte čer 01, 2004 11:30
Bydliště: Kromeriz

Příspěvek od JmJ »

huztej píše:JOJO a prave je potreba byt duslednej a vydusit je a nechat to udelat znova... ja si u toho div nestal a nekontroloval to.. od ty doby pohoda!!
nemam zapotrebi nekomu praci nutit. nechteji delat, kaslat na ne. najde se servis jinde, kde treba budou chtit delat.
VAZ 2104 1.3 1989
Drobek81
Příspěvky: 2129
Registrován: pon lis 01, 2004 19:47
Bydliště: Brno-Vyškov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drobek81 »

JmJ píše: nemam zapotrebi nekomu praci nutit. nechteji delat, kaslat na ne. najde se servis jinde, kde treba budou chtit delat.
jj nejlip u nekoho v garazi, mas mozna vetsi jistotu ze to neojebe...
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Uživatelský avatar
JmJ
Příspěvky: 6563
Registrován: úte čer 01, 2004 11:30
Bydliště: Kromeriz

Příspěvek od JmJ »

Drobek81 píše:
JmJ píše: nemam zapotrebi nekomu praci nutit. nechteji delat, kaslat na ne. najde se servis jinde, kde treba budou chtit delat.
jj nejlip u nekoho v garazi, mas mozna vetsi jistotu ze to neojebe...
ty uz mas volnou garaz? :wink: 8)
VAZ 2104 1.3 1989
Odpovědět

Zpět na „Zkušenosti se servisy“