a cena ? moje oblíbená ! 0000,-

www.zikan-vlc.cz
Hodkovická 639
460 06 Liberec 6
Odtahová služba NONSTOP: 602 404 489
Tel. obchod: 485 134 896
Tel. servis: 485 130 425
Moderátor: Moderátoři
Zdravim, já tam před rokem kupoval čepy na řízení a svisláky...no bylo to nový ceny celkem OK tak sem to tam s plnou spokojeností hodil a chodilo to tak 5000 pak začaly bouchat a i řízení plavalo tak sem je nedávno vymontoval a došel k nim do prodejny, že takhle vypadaj čepy po 10 000. No koukali na mě jak na debila ale potom sem začal říkat, že trvám na záruce a chci od nich slyšet řešení a tak tak nakonec, že prý se to stávalo, že jsou tam blbý materiály a tak a ja jim povídal, prd matroš normálně šmejdský prachovky co ztvrdly a poprasklaly a pak to šlo samo... no nakonec mi ještě objednavali extra orig. ruský a vyměnily mi je, no a já jezdím spokojeně dál. Docela dobrej přístup akorát musí nčlověk ukázat, že o tom něco ví a oni pak jednaj jinak..teď tam nakupuju a vše je OK.Nulašestka píše:Je mi skoro trapné nesouhlasit,ale moje zkušenosti s tímto servisem jsou následující:Dokud to ještě byla prodejna Lady(dneska tam prodávaj KIE) a na Ladu jen díly +dělaj "servis",tak to šlo.Ale teď je to o štěstí.Co jsme tam dali dělat,tak se muselo předělávat(brzdy,spojka-tenkrát mě prvně okradli-1200ctková lamela místo 1600ctkové,samosebou si nechali zaplatit tu dražší),ale to už je doba.Zkušenosti z posledních dvou let:Prodali mi levnější olej(Shell API SF,15W40-ten v bílejch flaškách místo toho žlutýho,tušim SG nebo SH).Zjistil jsem to až dýl,mávnul jsem nad tim rukou.Protože jsem toho u nich nakoupil už víc než dost,čekal jsem,že se mnou budou jednat jako se solidním zákazníkem.Sháněl jsme 5q převodovku rok a půl na annoce i na všechno ostatního a ani prd.Tak jsem se jich ptal,jestli by nevěděli o nějaký "jetý",točí se jim tam hodně novejch Niv.A prej že by jedna byla,repasovaná,s půlroční zárukou a za 8000,-Kč.No,málo to nebylo,ale tak jsem si řikal,no tak po repasi a se zárukou tak co.Se známým jsme to dali do auta....randál jak ve mlejně,už jen na neutrál to byl šrotovník.Vzhledem k tomu,že mě UJIŠŤOVALI,ža jsou nové VŠECHNY synchrony + nějaké měněné ozubení,tak jsem si řikal,ža to ztichne.Prdlajz,po cca 1800 km přestala jít pořádně řadit dvojka,tak jsem se naštval.Vyndali jsme to a po rozborce se mi chtělo zvracet.Skříň jak vytažená ze septiku,vyrezlý(ano,opravdu!) ďubky v ozubení,ochranná vrstva toho kalení či co to má na tom ozubení bejt tam vůbec nebyla,přitom zuby musí být zrcadlově čistý,měněný tam nebylo nic,spíš to leželo někde v žumpě,páč i ze stodoly by to bylo v lepším stavu.Ale nejlepší byl přední simering kterej tam vůbec NEBYL!!!Místo toho jen ňáký dvě podivný podložky zapatlaný nedbale tmelem.Jinak ta skříň tekla i všude jinde,ale to bylo ve srovnání s tim ostatnim spíš k smíchu.Hrůůůza.Bylo mi do breku.Po roce a půl shánění seženu todle za 8000.Tak jsme jim to jel nacpat do p*****.Měl jsem účtenky a věděli,že jsem to tam byl už předtim reklamovat a řekli mi,že je to normální-ten randál a vibrace(u 4q neslýchané).Tak teď najednou čuměli že už to nemám v autě,ale že jsem jim to dal na pult a chtěl zpět peníze.Tak mi je dali a byli velmi nesví.Museli dobře vědět,co to bylo zač.Od té doby tam nakupuji stále dál,nic proti nim už nemám,oni když mě tam viděj tak dycky zbystřej a už vědi,že si dávám bacha a maj svatou pravdu.Ale nejvíc mě na tom mrzí ten "vděk"-kupoval jsem tam často a hodně a takhle se mi odvděčili.Příště atˇradši řeknou,že žádnou převodovku z druhý ruky nemaj,anebo že je to totální šrot za pětikilo.Jo a prodali mi to jak z chlíva a já blbec to umyl a netřel spodní víko(já vůůůůl) a vracel jim to téměř jak z cukru....
Souhlas,naposled jsem tam přes hodinu hledal v katalogu a nikomu to nevadilohuztej píše:akorát musí nčlověk ukázat, že o tom něco ví a oni pak jednaj jinak..
jj nejlip u nekoho v garazi, mas mozna vetsi jistotu ze to neojebe...JmJ píše: nemam zapotrebi nekomu praci nutit. nechteji delat, kaslat na ne. najde se servis jinde, kde treba budou chtit delat.