Silentbloky motoru
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Silentbloky motoru
Když budu rozebírat silentblok-rozbije mi pružina hubu nebo nerozbije?Jak moc to je napružené?Jde to udělat ve svěráku nebo ho není třeba?Jak pak stlačit pružinu a zašroubovat to?
LADA 2107 5q LPG "Vasil"
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Ještě pročti tohle, http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php?t=2740&start=15 jestli budeš chtít zvednout "dotyčnou" stranu, můžeš narazit na obtíže jako já, když jsem chtěl prvně v životě zvednout stranu pravou, abych dostal výfukové potrubí na štefty příruby.Richard Novotný píše:Já je chci úplně vyndat a rozebrat venku.Samozřejmě po jednom a dotyčnou stranu motoru mít na heveru.
Příště zapomenu na zvedání jedné strany... I když se mi to nakonec sice podařilo, druhý silentblok motoru dostal pěkně zabrat.
Bílý LADA a okřídlená spol.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Silentbloky jsem vyměnil i s prvním dílem výfuku.Docela to šlo,ale moc pěkně se k těm šroubům nemůže-hlavně na straně startéru.Taky mě překvapilo,jak vysoko jsem musel motor vyheverovat,než šly ven.Trochu jsem měl obavy o hadice na vodu,protože po zimě jsem letoval chladič v místě kde vstupuje horní hadice.Když jsem na podzim měnil Fridex,tak jsem jí mačkal dolů aby to tam rychleji teklo a uvolnila se mi.
Díky všem za rady.
Díky všem za rady.
LADA 2107 5q LPG "Vasil"
-
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel,kladku ani nic podobného nevlastním.Ale s tím heverem zespoda to jde bezvadně.Samozřejmě jsem to zvedal z obou současně,jak píšou kluci výše,za spodek vany na přední hraně a několikrát jsem to zase spustil abych zkontroloval,jestli se vana neprohýbá.Podložil jsem si to prkýnkem,gumou a několikrát přeloženým hadrem a spíš jsem měl obavy,aby to nesklouzlo.Nemá to chybu.
LADA 2107 5q LPG "Vasil"