Tátova Priora
Moderátor: Moderátoři
Re: Tátova Priora
Já si myslím, ze to není dobrý nápad opravu odkládat. Co mám zaryto v paměti, tak klima by se měla sem tam používat i v zimě aby držely ty těsnění. Takže zanechání na sucho ji asi dobře dělat nebude. Taky si nech udělat kontrolu těsnosti před novým naplněním, aby do týdne neutekla znovu.
Tak nakonec mi několik nezávislých osob doporučilo to v klidu nechat do jara (včetně pana N. a jednoho chlaďaře co dělá klimatizace barákové (a je ochoten se na to ev. podívat, prostě se toho nebojí ve stylu "klimatizace jako klimatizace". Je otázka, jestli v Sadské také přímo dělá klimy nebo to někam posouvá. Každopádně Prioru na jaře už zase čeká technická, tak to s tím nějak spojím.
Jinak Priora za minulý rok 2025 najela krásných 1103 km, je fajn, že se vyjela nádrž ale na výpočty spotřeby to moc není. Užila si sprintů a zapracovala si v tour-de-hroby a nyní spokojeně na letních čeká na technickou v garáži ...
Jinak Priora za minulý rok 2025 najela krásných 1103 km, je fajn, že se vyjela nádrž ale na výpočty spotřeby to moc není. Užila si sprintů a zapracovala si v tour-de-hroby a nyní spokojeně na letních čeká na technickou v garáži ...
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze
)
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze
obdivuju, ze docela malo najezdis s obema vozy. btw ta nizka spotreba u vesty - neni to tim, ze pousits za volant manzelku? 
VAZ 2104 1.3 1989