Kolesa a senzor tlaku

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
hipoforlakus

Re: Kolesa a senzor tlaku

Příspěvek od hipoforlakus »

Ahojte. Nechcem zakladat nove vlakno ale ak som zle kludne ma presmerujte. Vedel by mi niekto v BA nahodit snimace do RJ? Vela servisov to asi nevie. :( dakujem za odpovede.
Lada Vesta SW cross Luxe - MARS
Liftback

Příspěvek od Liftback »

Skús sa informovať v renaulte..malo by to spapať renault clio/cca iné keď už máme brzdy a iné doplnky od toho renaultu :mrgreen:

Budúci týždeň si urobím výlet lebo mi svieti..oné..ale mne to ani neva..asi sa mu nepáči rozmer pre ABS alebo tlak čo som nafúkal..ale 2.5 je málo? Básnicka otázka 8) :P
Wartburg 353 Ja Hans! Das Auto! (KIA)
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired)

Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná)
Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
sickwokmove

Příspěvek od sickwokmove »

hipoforlakus píše: stř lis 20, 2024 23:04 Ahojte. Nechcem zakladat nove vlakno ale ak som zle kludne ma presmerujte. Vedel by mi niekto v BA nahodit snimace do RJ? Vela servisov to asi nevie. :( dakujem za odpovede.
Ahoj, skus Mikonu, ja som zacal vopred preverovat vymenu a tvrdili, ze maju dokonca predprogramovane na Vestu...
hipoforlakus

Příspěvek od hipoforlakus »

sickwokmove píše: pon pro 02, 2024 18:30
hipoforlakus píše: stř lis 20, 2024 23:04 Ahojte. Nechcem zakladat nove vlakno ale ak som zle kludne ma presmerujte. Vedel by mi niekto v BA nahodit snimace do RJ? Vela servisov to asi nevie. :( dakujem za odpovede.
Ahoj, skus Mikonu, ja som zacal vopred preverovat vymenu a tvrdili, ze maju dokonca predprogramovane na Vestu...
Hej len tam im to neslo zapisat do RJ :(
Lada Vesta SW cross Luxe - MARS
sickwokmove

Příspěvek od sickwokmove »

hipoforlakus píše: pon pro 02, 2024 20:15
sickwokmove píše: pon pro 02, 2024 18:30
Hej len tam im to neslo zapisat do RJ :(
Aha dobre vediet, tak potom asi posledna moznost aby ti ich naklonovali zo starych...neviem ci sa ti tam este chce ist kvoli tomu..

Mne na zimnu sadu klonovali v Trnave Autofrim..., ale ti prestali Ladu robit, mozno vsak bude mat k tomu este nejake data a budu to vediet spravit...
Jajo

Příspěvek od Jajo »

Treba im povedat az to programuju ako Renault Trafic(rocnik cca aky je Vesta, napr. 2019) a na 100% to funguje.
Škoda Octavia I 1,9 TDI 66 kw r.1997 (07_2006 - 06_2019)
Lada Vesta sedan LUX- biela r. 2017 - prvá Žiline, jedna z prvej várky pre Slovensko :-) (04_2017- )
Lada Vesta SW Cross LUX - hnedá r. 2019 - prvá v Lada Žilina,ul. Kragujevská :-) (06_2019 - )
Odpovědět

Zpět na „Karoserie a ostatní“