Kolesa a senzor tlaku
Moderátor: Moderátoři
- hipoforlakus
Re: Kolesa a senzor tlaku
Ahojte. Nechcem zakladat nove vlakno ale ak som zle kludne ma presmerujte. Vedel by mi niekto v BA nahodit snimace do RJ? Vela servisov to asi nevie. dakujem za odpovede.
Lada Vesta SW cross Luxe - MARS
Skús sa informovať v renaulte..malo by to spapať renault clio/cca iné keď už máme brzdy a iné doplnky od toho renaultu
Budúci týždeň si urobím výlet lebo mi svieti..oné..ale mne to ani neva..asi sa mu nepáči rozmer pre ABS alebo tlak čo som nafúkal..ale 2.5 je málo? Básnicka otázka
Budúci týždeň si urobím výlet lebo mi svieti..oné..ale mne to ani neva..asi sa mu nepáči rozmer pre ABS alebo tlak čo som nafúkal..ale 2.5 je málo? Básnicka otázka
Wartburg 353 Ja Hans! Das Auto! (KIA)
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired)
Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná)
Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired)
Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná)
Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
- sickwokmove
Ahoj, skus Mikonu, ja som zacal vopred preverovat vymenu a tvrdili, ze maju dokonca predprogramovane na Vestu...hipoforlakus píše: ↑stř lis 20, 2024 23:04 Ahojte. Nechcem zakladat nove vlakno ale ak som zle kludne ma presmerujte. Vedel by mi niekto v BA nahodit snimace do RJ? Vela servisov to asi nevie. dakujem za odpovede.
- hipoforlakus
Hej len tam im to neslo zapisat do RJsickwokmove píše: ↑pon pro 02, 2024 18:30Ahoj, skus Mikonu, ja som zacal vopred preverovat vymenu a tvrdili, ze maju dokonca predprogramovane na Vestu...hipoforlakus píše: ↑stř lis 20, 2024 23:04 Ahojte. Nechcem zakladat nove vlakno ale ak som zle kludne ma presmerujte. Vedel by mi niekto v BA nahodit snimace do RJ? Vela servisov to asi nevie. dakujem za odpovede.
Lada Vesta SW cross Luxe - MARS
- sickwokmove
Aha dobre vediet, tak potom asi posledna moznost aby ti ich naklonovali zo starych...neviem ci sa ti tam este chce ist kvoli tomu..hipoforlakus píše: ↑pon pro 02, 2024 20:15Hej len tam im to neslo zapisat do RJsickwokmove píše: ↑pon pro 02, 2024 18:30Ahoj, skus Mikonu, ja som zacal vopred preverovat vymenu a tvrdili, ze maju dokonca predprogramovane na Vestu...hipoforlakus píše: ↑stř lis 20, 2024 23:04 Ahojte. Nechcem zakladat nove vlakno ale ak som zle kludne ma presmerujte. Vedel by mi niekto v BA nahodit snimace do RJ? Vela servisov to asi nevie. dakujem za odpovede.
Mne na zimnu sadu klonovali v Trnave Autofrim..., ale ti prestali Ladu robit, mozno vsak bude mat k tomu este nejake data a budu to vediet spravit...
Treba im povedat az to programuju ako Renault Trafic(rocnik cca aky je Vesta, napr. 2019) a na 100% to funguje.
Škoda Octavia I 1,9 TDI 66 kw r.1997 (07_2006 - 06_2019)
Lada Vesta sedan LUX- biela r. 2017 - prvá Žiline, jedna z prvej várky pre Slovensko (04_2017- )
Lada Vesta SW Cross LUX - hnedá r. 2019 - prvá v Lada Žilina,ul. Kragujevská (06_2019 - )
Lada Vesta sedan LUX- biela r. 2017 - prvá Žiline, jedna z prvej várky pre Slovensko (04_2017- )
Lada Vesta SW Cross LUX - hnedá r. 2019 - prvá v Lada Žilina,ul. Kragujevská (06_2019 - )