Chtelo by to i nejakej prejezd pres neco, aby to nebylo jen o toceni volantem...napada mne lavka...Neco navrhnete, dalo by se z toho urco vybrat a neco poskladat...ale zas aby to nebyly dostihy
 Chtelo by to i nejakej prejezd pres neco, aby to nebylo jen o toceni volantem...napada mne lavka...Neco navrhnete, dalo by se z toho urco vybrat a neco poskladat...ale zas aby to nebyly dostihy 
Moderátor: Moderátoři

Kdybych byl v první trojce, tak bych se tolik neangažoval.
 Kdybych byl v první trojce, tak bych se tolik neangažoval. 

Honza 21061 píše:... a aby zkušenější zručňáci nemohli čerpat ze zkušeností z loňských jízd...
 Rozhodně nemám pocit, že bych nějak neuměl ovládat auto, ani netrpím komplexem nezručnosti, jenom jsem navrhl prvek, který by prověřil zase jinou stránku u všech- rychlíků i pomalíků. V žádném případě se to nemusí realizovat, byl to nápad a i bez jeho realizace se příště přihlásím zase, klidně skončím poslední a znovu se nazvu kloboučníkem. Stačí mi, že jsem za celou svou řidičskou kariéru nic nezničil a nespálil, ze svojí viny nenaboural, nikoho nezranil a to je pro mě dostatečné vyhodnocení, jsou lidi, kteří mají nehod do roka celou řadu, zvláště v mém věku...
 Rozhodně nemám pocit, že bych nějak neuměl ovládat auto, ani netrpím komplexem nezručnosti, jenom jsem navrhl prvek, který by prověřil zase jinou stránku u všech- rychlíků i pomalíků. V žádném případě se to nemusí realizovat, byl to nápad a i bez jeho realizace se příště přihlásím zase, klidně skončím poslední a znovu se nazvu kloboučníkem. Stačí mi, že jsem za celou svou řidičskou kariéru nic nezničil a nespálil, ze svojí viny nenaboural, nikoho nezranil a to je pro mě dostatečné vyhodnocení, jsou lidi, kteří mají nehod do roka celou řadu, zvláště v mém věku... 

To jsem nakonec měl na mysli- po jízdě po normální dráze pro zájemce zařadit i jízdu s kelímkem, když většina, jak se zdá, je pro původní dráhu.
 To jsem nakonec měl na mysli- po jízdě po normální dráze pro zájemce zařadit i jízdu s kelímkem, když většina, jak se zdá, je pro původní dráhu.  Samozřejmě to zase nemám šanci ustát, protože nepojedu razantně, ale rád budu rovnocenným partnerem pro ty, kteří si budou chtít ověřit, nakolik umí být při řízení auta citliví na ovládání a přitom rychlí. (druhá disciplína s kelímkem) Tak si myslím, že se to vyřešilo a máme klid.
 Samozřejmě to zase nemám šanci ustát, protože nepojedu razantně, ale rád budu rovnocenným partnerem pro ty, kteří si budou chtít ověřit, nakolik umí být při řízení auta citliví na ovládání a přitom rychlí. (druhá disciplína s kelímkem) Tak si myslím, že se to vyřešilo a máme klid. 
Já byl druhej a neangažuju seHonza 21061 píše:Sebevražedné ani ne, ale aby se nedalo sázet jenom na rychlost ...
Myšo: Nalijme si čistého vína, po nahlédnutí do tabulky výsledků v tom něco takového je...Kdybych byl v první trojce, tak bych se tolik neangažoval.
 Přitom je jasný,že z celý pražský kolony mam nejhorší motor,což potvrdila i soutěž sprintů.
 Přitom je jasný,že z celý pražský kolony mam nejhorší motor,což potvrdila i soutěž sprintů.