Jízda zručnosti - Skill Drive (results)
Moderátor: Moderátoři
Jízda zručnosti - Skill Drive (results)
Zde jsou výsledky:
Pokud zjistíte jakékoliv nesrovnalosti, např. jméno, příp. č. vozu, tak mi dejte vědět a já chybu opravím.
Result of Drive Skill is here:
If you find some mistakes, for instance name, or car Nr., please write me. I shall correct it.
Pokud zjistíte jakékoliv nesrovnalosti, např. jméno, příp. č. vozu, tak mi dejte vědět a já chybu opravím.
Result of Drive Skill is here:
If you find some mistakes, for instance name, or car Nr., please write me. I shall correct it.
Naposledy upravil(a) Hurikán dne úte kvě 23, 2006 08:56, celkem upraveno 3 x.
Re: Jízda zručnosti/Drive Skill
To teda čumím, má někdo natočenou Myšovu jízdu? Ten čas je neuvěřitelný.
SalWador
SalWador píše:To teda čumím, má někdo natočenou Myšovu jízdu? Ten čas je neuvěřitelný.
Bohužel asi ne. U zručnosti moc lidí nebylo.
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
Mám to natočený skoro všechno.Sice nic moc kvalita (teprve se s kamerou učíme),ale je to na videu.SalWador píše:To teda čumím, má někdo natočenou Myšovu jízdu? Ten čas je neuvěřitelný.
Myšo tam samozřejmě nechybí.
Všechno časem dodám,ale mějte prosím strpení.
Ctirad
Už se těším na video Pšendolina, to byly náklony.Ctirad Vyskočil píše:Mám to natočený skoro všechno.Sice nic moc kvalita (teprve se s kamerou učíme),ale je to na videu.SalWador píše:To teda čumím, má někdo natočenou Myšovu jízdu? Ten čas je neuvěřitelný.
Myšo tam samozřejmě nechybí.
Všechno časem dodám,ale mějte prosím strpení.
Ford Sierra 2.9i V6 Manuál Ghia - 150 koní a jede to šíleně, jak jinak než na LPG
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Hm, úctyhodný výkon, čekal jsem, že budu poslední... Své by mohla vyprávět i část pražské kolony jedoucí přede mnou při sobotním návratu, která kvůli mojí dědkovsky uprděné jízdě na mě musela pořád někde čekat a já na ně pořád zoufale blikal a neuvěřitelně se divil, že mi pořád ujíždějí. Klobouk a vajíčka aneb smějeme se sami sobě...
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
-
- Kontaktovat uživatele:
stal sa pruser! to 3. miesto nepatrilo Dasf, ale Avtovaz, teda Johnovi Walshovi z Liverpoolu! ten cas si pamatam, isiel som s nim ako spolujazdec, 33,19 +5s penalty za vychrstnutie vody z okienka... takze sme dali jeden diplom navyse a jeden sme nedali
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever
hmmmm, tak to mě mrzí. Výsledky jsem ale opisoval z papírů, takže k chybě muselo dojít už při zápisu přímo na ploše.Myso píše:stal sa pruser! to 3. miesto nepatrilo Dasf, ale Avtovaz, teda Johnovi Walshovi z Liverpoolu! ten cas si pamatam, isiel som s nim ako spolujazdec, 33,19 +5s penalty za vychrstnutie vody z okienka... takze sme dali jeden diplom navyse a jeden sme nedali
- Křečík Barbuška
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
To já si nechám volant originál, ale dneškem počínaje jsem začal trénovat točení volantem i jen pravou rukou v nízkých rychlostech, jako levákovi mně kelímek v levé ruce moc na plynulosti a kvalitě manévrů nepřidal. Ale asi to nebude jenom v tomhle. Příště už ten klobouk doma nezapomenu, aby se vědělo hned, o koho se jedná. Co já bych dal za 13 místo, ambice jsem měl v hloubi duše mnohem vyšší, než kam jsem dojel (dokuckal).dmatej píše:Budu trénovat a asi bych měl pořídit menší volant S tím kormidlem a kelímkem v ruce se to fakt nedá :
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
Jizda zrucnosti byla velice povedena, nechapu, ze byl tak maly zajem. Trosku me zarazilo, kdyz mi Ctirad zdelil, ze se jede s kelimkem vody zpet. Ale nakonec to nebylo tak hrozny. Toceni jednou rukou mi nedela problemy a velice me potesilo, kdyz me v cili oznamili, ze mam zatim nejlepsi cas. Chtel jsem jet podruhe a neslo to. Kdybych to vedel, tak pojedu rychleji.
SalWador
to mohla jet i neruská auta? pšendo, dáme příště sprint:)
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.