Ja prave rad vidim, poznavam jine kultury, nebavi mej jezdit pouze pro teren, ale na vychode mi proste prestal stacit rapid, chtel jsem se kolikrat nekam dostat a to auto to nedavalo a zbytecne jsem ho nicil, tak jsem se rozhodl pro nivu. Ted treba mam v planu v Rumunsku navstivit spoustu mist, kam by se obyc silnicni auto nedostalo, kdysi rapid nedojel ke kostelu, pod jehoz prahem na byt hlava Draculy, tak me to nastvalo a koupil jsem nivu

Co jsi daval za to gufero? daval jsi smerove? ja to podelal, ze jsem kvuli brodeni zatmelil ty kanalky ke stitu, no a ono mi to ted tece do brzd :/.
Ja taky musim bojovat s korozi, u stare dlouhe jsem zkusil taninovy odrezovac a pamatuji, ze tata mel ten surik namichanej s fermezi na zigula, jednu plechovku suriku mam po dedovi, tak bych to taky mohl zkusit.
Ja mam aut dost, hlavne skodovek, servisuju si vse sam, pekne mi dava zabrat treba jednickova octa 1.8T 4x4 LPG, za 5 let jsem s ni najel 105tis.km a k tomu na denni jezdeni jeste pouzivam nejvic LPG feldu, octe odesla spojka, delal jsem komplet brzdy, rizeni, praskaji pruziny, rozvody to je prevence, porad neco resim kolem motoru - hlavne podtlaky a falesny vzduch, praskaji ty plastove vodni priruby, semtam jejaky el. cidlo, ale fakt nejspolehlivejsi auta jsou Rapid 136 a felda/favo, to jsou nejvetsi drzaky (u feldy jsem jednou za 100tis.km delal jen brzdy) a ten rapid me fakt bavi, ten zadni nahon a vykon mam okolo 90 koni, coz s nim taky slusne hejbe, sice pred 4 roky jsem se s nim malem zabil, kdyz mi do cesty skocila v kilu srna a ja se ji pokusil vyhnout, jenze jsem kolem najel na sterk a letel jsem do pole mezi dva betonovy sloupy, trefit ten sloup, tak uz tu ted asi nic ted nepisu. V pousti jsem skakal pres duny nivou a taky jsem nevedel, kam to vede, ale ono to jinak nejde, to se clovek zahrabe, jednou jsem takto prave nomadum prorazil hlinenou zidku a vjel mezi kozy, no odnesla to prave jen ta geometrie, ale byt tam misto toho treba nejaky skalni utvar...