kritika zcela jistě 100% oprávněná. I já, kdybych nikdy na srazu nebyl a jel sám, bych správnou cestu hledal dosti těžce (zejména v závěrečné fázi). Jak tu vyplynulo, několik lidí na to mysleli (včetně mě), někteří pro to něco i udělali, ale výsledek byl bohužel 0

ad "Spanilka":
SalWador s Krwelem trasu sice naplánovali a Krwel i projel dopředu, za což si jistě zaslouží poděkování, její závěrečná trochu chaotická část po focení u Temelína ale bohužel dost negativně ovlivnila předchozí dojem. Zastávka v Týně a v Bechyni by byla zcela jistě vhodná.To že se převážná část jela po okreskách bylo hlavně jak z důvodu ohleduplnosti k ostatním účastníkům na hlavních tazích, tak i kvůli naší vlastní bezpečnosti. Na hlavních tazích by hrozilo riskantní předjíždění a narušování naší kolony ze strany cizích řidičů. Průjezd přes zablokované křižovatky by měl být rozhodně rychlejší. Nejžhavější okamžiky nastaly při vyjíždění od JTE doleva na hlavní silnici, kdy to někteří řidiči již nervově nevydrželi a na prase se prodírali mezerami v jedoucí koloně.
ad "program na letišti":
ten zcela jistě bude pro příště v některých věcech upraven. Doufám, že k větší spokojenosti všech.
Shrnutí:
Byl to zatím náš největší sraz a to i s mezinárodní účastí. Chyby a nedostatky tu samozřejmě byly. Nejdůležitěší dvě věci jsou ale tyto:
1. aspoň trochu spokojení účastníci - což se podle Vašich reakcí podařilo
2. vzít si ponaučení z chyb a nedostatků a při příštích srazech se snažit o jejich odstranění
Omlouvám se za dlouhý příspěvek. Snad mě nebudete