Hodnocení srazu
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Hodnocení srazu
Tak už jsem doma ze srazu. Měl jsem to kousek (10km) ) Chci poděkovat všem organizátorům, co se postarali o program a vše naplánovali, že jsme se dobře bavili a nedocházelo k chaosu. Dále mistrovi, co mi seřídil ventily, (za celý den toho měl asi dost) a taky co seřizoval karburátor. Patří jim dík!! Je to od nich záslužná práce, protože z toho srazu asi moc nemají. A taky všem lidem, co přijeli, protože díky nim byla taková atmosféra jaká byla. Nejkrásnější byla spanilá jízda. Až to člověka muselo domout. Ze srazu si sice pamatuju asi jen 3 jména lidí, se kterými jsem se bavil, ale musim postupně. Jsem holt nový člen a moc vás ještě neznám. Tak Vás všechny zdravím a teším se už teď na příští rok!!
Ladu a nikdy nic jiného 2107 (2103,2106, 2x 21043, 3x Jawa 50, 5x Jawa 350)
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
3 auta z Estonska,4 z Německa,3 z Anglie.Potom dorazili Maďaři,ale ne v žigulech.Martanasse píše:Kolik tam bylo zahraničních hostů?
Jinak akce to bylo monstrozní,velkolepá,prostě super.Jen mam strach,že jsme laťku nasadili moc vysoko a nic podobného se už nezopakuje.
Poznal jsem spoustu nových "ladapřátel" a to se taky cení.
Díky všem .
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
-
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Tak moje hodnocení srazu je že byl naprosto super počasí vyšlo poznal jsem spoustu fajn lidí a viděl jsem paradní auta nejvíc mě asi zaujala 2101 s Estonska a pak ta červená Niva co vyhrala spinty to byl mazec a musim taky ještě jednou poděkovat Markovi za seřízení vozu je to znatelný rozdíl
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Taky se musím přidat k hodnocení- sraz byl výborný, konečně jsem poznal osobně další členy Ladafóra a užil si velice zajímavý program. Spanilá jízda neměla chybu, hlavně reakce mnohých kolemjdoucích lidí, kteří se po průjezdu 3-5 auta zastavili a nevěřícně zírali na tu záplavu žigulů!
Horcipa1: Televize (Nova) byla pozvána, ale oni mají úplně jiné věci na práci, než natočit mezinárodní Ladasraz. Jejich práce jsou popadané stromy, těžké dopravní nehody, rvačky sousedů, strašlivé skandály a na konci zvířátko. P.S. Hádejte, co včera Nova zařadila jako poslední, teď jsem se díval na archiv zpráv: TRABANT sraz! Nejde o značku, ale o to, že Trabant srazy u nich dávají pořád a pozvání na Ladasraz smetou se stolu.
Horcipa1: Televize (Nova) byla pozvána, ale oni mají úplně jiné věci na práci, než natočit mezinárodní Ladasraz. Jejich práce jsou popadané stromy, těžké dopravní nehody, rvačky sousedů, strašlivé skandály a na konci zvířátko. P.S. Hádejte, co včera Nova zařadila jako poslední, teď jsem se díval na archiv zpráv: TRABANT sraz! Nejde o značku, ale o to, že Trabant srazy u nich dávají pořád a pozvání na Ladasraz smetou se stolu.
Naposledy upravil(a) Honza 21061 dne ned kvě 21, 2006 13:49, celkem upraveno 1 x.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
-
- Kontaktovat uživatele:
Přislíbili jste si nějakou spolupráci a účast i na jejich srazech?radek mb píše:3 auta z Estonska,4 z Německa,3 z Anglie.Potom dorazili Maďaři,ale ne v žigulech.Martanasse píše:Kolik tam bylo zahraničních hostů?
Jinak akce to bylo monstrozní,velkolepá,prostě super.Jen mam strach,že jsme laťku nasadili moc vysoko a nic podobného se už nezopakuje.
Poznal jsem spoustu nových "ladapřátel" a to se taky cení.
Díky všem .
21011 Zlomte VAZ