Chapu, mne se taky ulevilo, kdyz sis 2111 odvezl )Chester píše:Náraz byl reálně tak v padesáti. Každopádně si nemyslím, že je výsledek nějak špatný, deformační zóny zafungovaly, všechny dveře šly otevřít, "A" sloupek ani střecha se nedeformovala. Ten volant jsem dal rukama, protože pásy jsem měl.
Auto jsme vezli rovnou na vrakoviště, nemělo význam ho skládat doma.
Vlastně mi toho auta až tak líto není, byl to hrozně poruchovej kus, v plánu bylo dojezdit ještě rok technickou a stejně by šlo... Akorát, teď není čím jezdit, 2111 nemá od června technickou, žena auto využívá hodně, takže jsem nucen si, jako za mlada, půjčovat 2112 od táty a dnes bylo krásně tak jsem vytáhl trojku.
Narovinu, jsem moc rád jak jsem dopadl. Když se strom blížil a já věděl že už s tím nic neudělám, v hlavě mi běžely různé myšlenky.
Srna přežila, nepříjemné bylo, že jsem za týden stejnou trasou vezl domů babičku od doktora a vyskočila mi znovu cca o 50m dříve.
Jak ctu, tak za volant uz znovu sedas, to je dulezite, aby se clovek nepriposral .
Blba vec cloveka casto posune dal, tak treba ozivis Wergl a poridis nejaky "normalni" auto Co vlastne werglu schazi?