BUM
Moderátor: Moderátoři
Do čeho jsi to říznul? Nárazník vypadá dobře, tak to vypadá na nějakej kaimón co měl vzadu traverzu proklatě vysoko ne?
edit: i když ta značka vypadá poťukaně...
edit: i když ta značka vypadá poťukaně...
Naposledy upravil(a) Jelen dne úte lis 04, 2008 22:18, celkem upraveno 1 x.
You got wrecked!
Konecne ten verk prodas a koupis auto?
Konecne ten verk prodas a koupis auto?
Naposledy upravil(a) Malda dne úte lis 04, 2008 22:43, celkem upraveno 2 x.
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
Calling name Bastl One
No než jsem se stačil zařadit do jinýho pruhu, tak ten můj zastavil
Říznul jsem do Mercedesu A, rv 2008, jemu jsem sundal jen nárazník, bohužel jsem ho podjel (při brzdění jsem měl čumák nízko) a náraz šel nad nosníky, takže to takhle pěkně srolovalo vršek.
Takže kastle kromě předního čela vypadá ok, ale posunul se motor - prasknul pravej závěs motoru a zadní táhlo motoru se zkroutilo, jinak všechny uchycení v kastli se ne první pohled nehnuly. Značka byla poťukaná už předtím, ale nárazník se asi vrátil zpátky, protože za ním jsou zlomený příčníky.
Jo a hlavně abych nezapomněl, děkuju moc Skaloušovi za odtah a asistenci
Malda: ta první verze byla lepší, ale tahle je taky dobrá Prodám? -Máš zájem?
Říznul jsem do Mercedesu A, rv 2008, jemu jsem sundal jen nárazník, bohužel jsem ho podjel (při brzdění jsem měl čumák nízko) a náraz šel nad nosníky, takže to takhle pěkně srolovalo vršek.
Takže kastle kromě předního čela vypadá ok, ale posunul se motor - prasknul pravej závěs motoru a zadní táhlo motoru se zkroutilo, jinak všechny uchycení v kastli se ne první pohled nehnuly. Značka byla poťukaná už předtím, ale nárazník se asi vrátil zpátky, protože za ním jsou zlomený příčníky.
Jo a hlavně abych nezapomněl, děkuju moc Skaloušovi za odtah a asistenci
Malda: ta první verze byla lepší, ale tahle je taky dobrá Prodám? -Máš zájem?
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Au, au, to muselo bolet ....zelvotron píše:Mno co k tomu dodat...
Takže ještě navíc to bylo klasifikováno jako Tvoje vina, čili pokuta, body, ... Ale skoro to vypadá, že to bereš s humorem. To obdivuju.zelvotron píše:No než jsem se stačil zařadit do jinýho pruhu, tak ten můj zastavil
Určitě to spravit půjde. Jde o to, kolik to bude koštovat. Já bych si soukromě tipnul, že pod 20 to asi nebude.
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
A nechal sis vzádu po Skaloušovi ten nápis "Bog je mi navigator"? Jestli jo,tak to Pá Bůh malinko zaspal Jinak nevim,jestli má cenu to opravovat,dnes je desítková řada něco jako spotřební elektronika:už je to tak levné,že se neopravuje,ale kupuje se jiné.
Jinak jí samozřejmě mi je líto...
Jinak jí samozřejmě mi je líto...
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
Hurikán píše:
Takže ještě navíc to bylo klasifikováno jako Tvoje vina, čili pokuta, body, ... Ale skoro to vypadá, že to bereš s humorem. To obdivuju.
Určitě to spravit půjde. Jde o to, kolik to bude koštovat. Já bych si soukromě tipnul, že pod 20 to asi nebude.
Tak sere mě to, ale co se dá dělat, hlavně že se nikomu nic nestalo, no ale byla to šlupka
Pochopitelně moje vina, koukal jsem abych se připojil do průběžnýho pruhu, což se mi i povedlo, pak mrknu do zrcátka jestli bych moh do prostředního, kouknu před sebe, dupnu na brzdu a buch, no ale přitom to začalo tak nevinně a nejdřív jsem ani moc neztrácel při brzdění, až pozdějc jsem se začal přibližovat, možná se ten předemnou lekl pískotu gum a zašláp to víc (což mu samozřejmě nejde vyčítat) no já už jsem víc nemoh
Pokuta mě štve nejmíň, ale nevěděl by někdo kolik bodů za to vyfásnu?
Oprava zatím těžko říct, ale bude to určitě:
2x př. světlo + hydroštel + maska ...cca 6000
chladič...nevím, typuju 3000?
závěs motoru 2x nebo 3x ... do 3000 určitě
řadící tyče ... nemám tušení
kapota ... kéž by 5000
přední čelo výměna nebo narovnání... ???
lak ... 3000
práce ???
jestli to bude do 40ti nechá se o opravě uvažovat, doufám, že není hnutá třeba ta trubka co drží vpředu závěsy kol, ale jinak motor, řízení geometrie ok, převodovka kéž by taky.
Tak ono je u tohodle auta taky problém, že jich je málo, tedy spíš žádný na vrakáčích, což možná napravímJmJ píše:
Vam nestaci, ze toho tu jezdi jako safranu, jeste to musite rozbijet. To sou dnes pomery
Jasně, že nechal, nakonec ta samolepka drží ten červen plast pohromadě , ale bohužel Ladabůh měl zrovna asi práci jinde.radek mb píše:
A nechal sis vzádu po Skaloušovi ten nápis "Bog je mi navigator"?
Jinak dík za podporu
21113 >>> 21113 >>> 21113
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Jaaj, škoda, no.... Nech to spravit, ať řada vymírá pomalejš
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
No těBUCH,
Želvo vem co nejvíc od aapetra zbytek dokup v Ladě a zorganizujeme brigádu na záchranu 2111. CSLADu mám dvě stanice od práce, tak ti tam mužu i pro něco dojít. Já mám v práci možnost rampy(venkovní), horší je že bude stála větší a větší zima!!! Zkrouhnem tu tvou kalkulaci na polovinu, minimálně. Věnoval bych tomu jeden víkend, to by mělo stačit,myslím.
Želvo vem co nejvíc od aapetra zbytek dokup v Ladě a zorganizujeme brigádu na záchranu 2111. CSLADu mám dvě stanice od práce, tak ti tam mužu i pro něco dojít. Já mám v práci možnost rampy(venkovní), horší je že bude stála větší a větší zima!!! Zkrouhnem tu tvou kalkulaci na polovinu, minimálně. Věnoval bych tomu jeden víkend, to by mělo stačit,myslím.
®; Člen LKCS