Chybet, no jak se to veme.
Na jednu stranu to ve finale bylo celkem rozumny auto, se kterym bylo i zabavne jezdit, na druhou stranu sem mel proste ten dojem, ze je to proste zigul, takze se musi furt neco resit, coz se potvrdilo tim, ze ten den, kdy sem to mel predat majiteli, to zacalo startovat na desate otoceni motoru a rozsvitil se check engine, coz teda po jizde delat prestalo a check engine zase zhasnul a zrejme je to ted dalsich 400 km bez problemu, az na to, ze se tomu pry stalo neco s vyfukem a zacalo prosakovat tesneni v nadrzce ostrikovace kolem motorku.
Na 50 000 km, i kdyz to vynasobim dvema tak na 100 000 km to proste vykazuje dost ruznych poseru a to je to dost jednoduche auto.
Mi staci, ze musim jeste opravit topeni na mym zigulu, vymenit olej a seridit ventily. Delam to cely leto a jeste sem to neudelal. A vymenit tesneni dveri a uchyceni zadniho sedadla. Proste jedno auto vyzadujici pravidelny servis mi celkem staci

A navic kdyz uz dalsi stroj, tak by se mi ted hodilo neco vykonneho a s klimatizaci. A vubec, nemam to kam davat, uz ted stava jedno auto venku.