Já vím že nechceš prudit.Proto tam byli tyhle kluci-Myso píše:nechcel som nejak prudit do honzu, on je taka osobnost, urcite to nebude brat fishtailingom ako ja, ja len ze ma to bohovsky pobaviloCtirad Vyskočil píše:Hele Myšo nech toho.Příště tě dostanu

S Honzíkem máš pravdu.Je to prima kluk a on to určitě veme jako legraci.

Jenom jsem tě chtěl trošku popíchnout.

, jinak si to nedovedu představit.
  , jinak si to nedovedu představit.
 Dráhu jsem holt projel takovým lehkým tempem a možná bych napříště měl natrénovat obratnější ovládání volantu pravou rukou. Sám sebe jsem označil za kloboukáře, ale zase jsem vyznavačem plynulé netrhané jízdy s ohledem na povolenou rychlost a podmínky provozu. Kolona mi sice ujede, ale spolujezdci se neválí po sklech a můžou hrát šachy.
 Dráhu jsem holt projel takovým lehkým tempem a možná bych napříště měl natrénovat obratnější ovládání volantu pravou rukou. Sám sebe jsem označil za kloboukáře, ale zase jsem vyznavačem plynulé netrhané jízdy s ohledem na povolenou rychlost a podmínky provozu. Kolona mi sice ujede, ale spolujezdci se neválí po sklech a můžou hrát šachy.  že mi pořád ujížděli a mám 3 místo od konce na zručnosti
 že mi pořád ujížděli a mám 3 místo od konce na zručnosti  ale někdo závodí, někdo se kochá, že pane doktore...
 ale někdo závodí, někdo se kochá, že pane doktore...  

Podložku jsem schopný pro jízdu zručnosti zapůjčit, je dostatečně účinná! Díky za nápad!
 Podložku jsem schopný pro jízdu zručnosti zapůjčit, je dostatečně účinná! Díky za nápad!