PROBLEM S LPG?
Moderátor: Moderátoři
PROBLEM S LPG?
nazdar, v poslednej dobe sa mi stava, ze ked sa rozbieham zacne mi auto cukat, mam dojem ako keby nedochadzalo palivo teda LPG, stava sa to aj pri teplom aj studenom motore. sviecky som menil asi pred mesiacom v tom problem nebude, doteraz to islo v pohode. stava sa to hlavne vtedy ked naraz stlacim plyn. pedal, ked ho potom uvolnim a stlacam jemne tak to nerobi. zeby nejake tesnenie v splynovaci?
to slavoj:A kolik máš v autě vody?Občas,když je jí míň,tak to rádo zamrzá.Stalo se mi to jednou při cestě po dálnici.Ani nevym,jak sem to v tu chvíli řešil.páč vodu na dolití sem neměl.A stává se to hnedka po nastartovánjí,nebo když je motor už ohřátý?
2103 - красное октябрь
21061 - экспедиционной машине/էքսպեդիցիոն մեքենա/საექსპედიციო მანქანა
2101 - Lahváček (Echt veterán 1975)
21061 - экспедиционной машине/էքսպեդիցիոն մեքենա/საექსპედიციო მანქანა
2101 - Lahváček (Echt veterán 1975)
Tak s LPG jsem si minulý týden užil a platí to, co bylo řečeno-málo vody bych vyloučil, protože při zahřátém motoru ti to taky cuká-šáhni na regulátor a musí být teplý.
Jak staré a kolik má to LPG najeto? Podle tohoto jsi schopen přibližně určit, jak jsou natom membrány(+-2-3 roky a 50-100tis. km) by měly vydržet.
Poté bych se vrhnul na filtr LPG a zjistíš, že je zasraný a ucpaný jako prase,tudíž pryč s ním a nový.
Toto vše platí tehdy, kdy to na benzín jede v pořádku-pokud kucká i benzín, je jinde error.!! Jinak na LPG má pekelný vliv volba svíček a kabelů-prostě komplet zapalko musí být OK.
Ještě by to mohlo někde sosat falešný vzduch ale na to příjdeš vylučovací metodou.
Jak staré a kolik má to LPG najeto? Podle tohoto jsi schopen přibližně určit, jak jsou natom membrány(+-2-3 roky a 50-100tis. km) by měly vydržet.
Poté bych se vrhnul na filtr LPG a zjistíš, že je zasraný a ucpaný jako prase,tudíž pryč s ním a nový.
Toto vše platí tehdy, kdy to na benzín jede v pořádku-pokud kucká i benzín, je jinde error.!! Jinak na LPG má pekelný vliv volba svíček a kabelů-prostě komplet zapalko musí být OK.
Ještě by to mohlo někde sosat falešný vzduch ale na to příjdeš vylučovací metodou.
Naposledy upravil(a) denis dne úte kvě 23, 2006 08:33, celkem upraveno 1 x.
Mitsubishi Colt 1,5GLX
Vypni hlavní ventil LPG u láhve.U motoru máš ten filtřík (můj LPG Lovato) vyšroubuj spodní šroub a vyndej kryt a filtr.A vyměň ho. Raději kup nový stojí asi 80,- Je to jednoduché !!!slavoj píše:ten filter si mozem vymenit aj sam? este som to nerobil mam auto iba asi mesiac, zrejme tam potrebujem uzavriet aj privod plynu? staci ho ako vravis vyfukat alebo kupit novy?
Jen u toho nekuř !!!!!