Maďarské výfuky
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
chalani ak chcete do bechyne vam mozem doviezt 80ky piesty 2105, su super, kratke, ani z nich mozno nebude treba rezat(kvoli narazaniu do vyvazovaciek na klukovke), najdete ich v cenniku http://www.autodilykrc.cz aj s fotkou ale stoja 320Kc/ks...
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever
Kdyz uz je debata o vyfukech,co udelat proti tomu,aby stredni cast vejfuku nelezela na lanovodu rucky a tedy nepalila lanovod.Stredni dil nejde vis stocit,daval sem novej vejfuk i lanovody,mezera tam byla a po tejdnu lanovod specenej.Horem lanovod vest nejde.Uz mne to se.... Mnel sem stredni cast chycenou pres objimku a gumu k podlaze ale ten rachot byl desnej.
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Jo,já teď našěstí natrefil na dokonale přesný potrubí, ale taky jsem to řešil. Trošku se to dá spravit tím, že se to potrubí víc narazí dopředu, ale ne vždycky to jde. Já mám přes to lanko převlečenej ještě nějakej kus hadice po minulým majiteli - spečená moc není a teď tam je ještě tak 2 cm místa.
Radit ti delší bowden asi nemá smysl, když máš nový. Asi se s tím smiř, ono se prakticky nic nestane, protože v tom bowdenu je stejně kovová pružina a ta izolace se časem trošku speče, potom začne být odolnější proti vyšší teplotě (ale zkřehne - což by tam ale nemělo vadit, protože ten bowden se stejně prakticky nehejbe)....jenom to nevypadá tak hezky....
Radit ti delší bowden asi nemá smysl, když máš nový. Asi se s tím smiř, ono se prakticky nic nestane, protože v tom bowdenu je stejně kovová pružina a ta izolace se časem trošku speče, potom začne být odolnější proti vyšší teplotě (ale zkřehne - což by tam ale nemělo vadit, protože ten bowden se stejně prakticky nehejbe)....jenom to nevypadá tak hezky....
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
taky mam madara
Tak i já jsem dnes na svý auto (2105 1300 LPG) nainstaloval dvojrourovy madarsky vyfuk. Montaz bez problemu. Zvuk je super. Jsem spokojeny. Ovsem stalo se nekomu, ze po vymene auto mene jelo? Je treba neco poladit?
Jo a taky jsem se byl projet bez vyfuku. Ten zvuk je mazec! Ovsem moc to netahlo.
Jo a taky jsem se byl projet bez vyfuku. Ten zvuk je mazec! Ovsem moc to netahlo.
SalWador
Re: taky mam madara
a neopalilo Ti asfalt z podvozku? Lebo mne v Trnave anoSalWador píše:Jo a taky jsem se byl projet bez vyfuku. Ten zvuk je mazec! Ovsem moc to netahlo.
trochu vykonu ide v certy, ale aj tak je to supr
Doma som to skusal tak, ze som na predny diel nasunul dva metrovu ruru z priemyselneho vysavaca Sadla presne na priemer, ani sponu nebolo treba a vysledok? Zvuk perfektny, zaah perfektny, spotreba... brutalna(cca 2l/7km=35l/100km , ale mal som k tomu aj ine brutality porobene)
No nevsiml jsem si, zase tak hodne jsem s tim nejel. V trnave byl hic.Majo píše:a neopalilo Ti asfalt z podvozku? Lebo mne v Trnave ano
Co treba?Majo píše:Ale mal som k tomu aj ine brutality porobene
Vcera vecer jsem to jel projet na delsi vzdalenost (cca 80 km) a mozna mi nekdy ten hluk muze prijit az neprijemny... Snad se mi cestou do Bechyne nerozskoci hlava.
SalWador
Hanbim sa aj priznatSalWador píše:Co treba?Majo píše:Ale mal som k tomu aj ine brutality porobene
-karburator Weber(povodny lada) bez filtra vzduchu, natryskovany 140/162 vzdusniky 190/200(to odhadujem - to si presne uz nepamatam)
-kapota dole - skoro lepsie nez nasavac vzduchu
- benzinova hadica nesla do nadrze ale do umelohmotnej flase v kufri(nadrz som mal vymontovanu - opravovala sa)
a este tam bolo par veci, ktore vsak nijak neovplyvnovali spotrebu ani vykon,tak ich radsej ani nespomeniem
presiel som tak cca 60 km(bol som si v meste kupit nahradne diely), motor dostal zabrat - ale ako stare hovorim je to motor pred GO