Maďarské výfuky
Moderátor: Moderátoři
Maďarské výfuky
Ahoj,
chtěl bych navázat na diskuzi z minulého fóra týkající se dvou tuningových tlumičů na Ladu. Nevíte někdo, zda se dají koupit někde v ČR? Zajímá mě ten dvojrourový.
chtěl bych navázat na diskuzi z minulého fóra týkající se dvou tuningových tlumičů na Ladu. Nevíte někdo, zda se dají koupit někde v ČR? Zajímá mě ten dvojrourový.
Jakou ty vyfuky maji odolnost proti korozi? lepsi/horsi nez klasika?
vzhledem k tomu, ze mam tazne zarizeni, tak jsem klasickyvyfuk musel trochu zkratit. U toho "madara" bych mu tedy urezal kus te uchvatne koncovky. Zajimalo by me, jestli ta koncovka je nejaky dvojty plech (podle obrazku je to jakesi tlustsi) ci jak je to udelano. hovorim o tom jednorourovem. tez by me zajimalo, jestli ten zvuk je neco ukrutne napadneho pri normalnim provozu, nebo jestli je to v ramci slusnosti
.
vzhledem k tomu, ze mam tazne zarizeni, tak jsem klasickyvyfuk musel trochu zkratit. U toho "madara" bych mu tedy urezal kus te uchvatne koncovky. Zajimalo by me, jestli ta koncovka je nejaky dvojty plech (podle obrazku je to jakesi tlustsi) ci jak je to udelano. hovorim o tom jednorourovem. tez by me zajimalo, jestli ten zvuk je neco ukrutne napadneho pri normalnim provozu, nebo jestli je to v ramci slusnosti

VAZ 2104 1.3 1989
dnes som zakladal Madar na kombika. Poviem vam, nie je to az take jednoduche. Jednorurovy - sadol ako-tak, no cadil mi pod naraznik - velmi bol hlboko. Tak som nanho svihol chromovu koncovku a uz pekne kuka von
Akurat som zvedavy kedy ju stratim - prilepil som ju sekundovym lepidlom za 7 Sk
Ale po polhodinke som to nastartoval a skusal som tesnost, tak ze som na tu koncovku prilozil zvon na pucovanie hajzlov
a nefucalo to. Tak neviem, mozno to sekundove aj vydrzi 

To jsou dulezite informace. Kdyz by byl hluboko, jak pises, nemusel bych ho kratit skrze to tazne zarizeni. Takze povidas, na kombi to jde... to jsi me potesilMajo píše:dnes som zakladal Madar na kombika. Poviem vam, nie je to az take jednoduche. Jednorurovy - sadol ako-tak, no cadil mi pod naraznik - velmi bol hlboko. Tak som nanho svihol chromovu koncovku a uz pekne kuka vonAkurat som zvedavy kedy ju stratim - prilepil som ju sekundovym lepidlom za 7 Sk
Ale po polhodinke som to nastartoval a skusal som tesnost, tak ze som na tu koncovku prilozil zvon na pucovanie hajzlov
a nefucalo to. Tak neviem, mozno to sekundove aj vydrzi

VAZ 2104 1.3 1989
Tazne zariadenie mam aj ja - ta chromova koncovka mi vytrca spod neho. Ale dvojrurovka by tam na 90% nevosla. Toto je LTT. A este - uchyty som musel vyhynat kolmo dohora inak by mi to nesadlo do toho vyrezu. Ale da sa na to ist logicky, ziadna veda.JmJ píše:To jsou dulezite informace. Kdyz by byl hluboko, jak pises, nemusel bych ho kratit skrze to tazne zarizeni. Takze povidas, na kombi to jde... to jsi me potesil