Taky úplně přesně nevím co má Ctirad na mysli. Ale jestli je to to co si myslím, tak to prakticky nestálo za řeč. Před odjezdem jsem mluvil s paní majitelkou a ta si vše maximálně chválila. Také její muž byl spokojený. Když jsem se ho ptal na ten malý problémek, tak nad tím jen mávl rukou s tím, že to byla opravdu jen prkotina, kterou vůbec neřeší. Prý kdyby proběhla každá větší akce takto, tak by byl nadmíru spokojený.SalWador píše:Můžeš být prosím konkrétní? Zajímalo by mě třeba, zda-li se vše v restauraci zaplatilo (zda-li sme nezůstali dlužni). Jinak k obsluze zadne pripominky. Snad jen s tim pivem by si mohli vice "pohrat", ale me se to moc netykalo, za cely vikend jsem dal jen dva kousky.Ctirad Vyskočil píše:Majitelé kempu byli spokojeni a neměli žádné zásadní připomínky k našemu chování i když nějaká ta prkotinka se našla.
SalWador píše:PS: Doufam, ze neustale pouzivani meho protivneho klaksonu nekomu nelezlo na nervy.
Určitě neééééééé. Bylo to příjemné zpestření a upozornění kolemjdoucích domorodců. [/quote]