Tohle album mi něco připomíná. Já budu pokračovat až bude trochu tepleji, přeci jen nemám tu volnou garáž na práci.Gabani píše:nové album plechařina
https://www.rajce.net/a17170159
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátor: Moderátoři
Tohle album mi něco připomíná. Já budu pokračovat až bude trochu tepleji, přeci jen nemám tu volnou garáž na práci.Gabani píše:nové album plechařina
https://www.rajce.net/a17170159
Dík za pochvaluPanthymaeus (Honza) píše:Tohle album mi něco připomíná. Já budu pokračovat až bude trochu tepleji, přeci jen nemám tu volnou garáž na práci.Gabani píše:nové album plechařina
https://www.rajce.net/a17170159Z obrázků to vypadá na pořádnou práci. Spodek sloupku je jediné, co mi přijde podivné. To je před a nebo po? Vzhledem ke kvalitě ostatního hotového tipuji, že před... Konečně někdo dělá pořádně i Nivu!
Jasně že nechám, taky jsem hodiny prolezal Net abych něco našel takže a byl jsem rad, že se mi občas něco povedlo najít.Teepee píše:Rozhodně ty fotky nech přístupné napořád, jako inspiraci
Nic extra vyjímečného, klešťové svorky, sikovky, kombinačky, nůžky na plech, pár klempiřskejch kladiv a nějaká ta babka...tajga píše:Ak mozes napisat ake mas na to vybavenie okrem COcka. nejake klampiarske naradie, klieste etc ?
Jasná věc.. všechno bude přejeto hrnkovým kartáčem na flexe, všechny sváry po 2k základu přetmeleny a potom asi PUR barva a nějaký UBS.(jinak jsem dával i mezi plechy ELOX PLUS )Panthymaeus (Honza) píše:Hlavně ty bodované sváry a sváry obecně nezapomeň zatřít polyuretanovým tmelem, aby do nich nevzlínala vlhkost. Jinak to od těch spojů zase začne rezavět.
Vyzkoušené zatím nic nemám, co jsem kde četl, tak kvalitní je například dinitrol. Ale i ten jich má na výběr víc, než by mi bylo milé...Gabani píše: Jasná věc.. všechno bude přejeto hrnkovým kartáčem na flexe, všechny sváry po 2k základu přetmeleny a potom asi PUR barva a nějaký UBS.(jinak jsem dával i mezi plechy ELOX PLUS )
No a samozřejmě počítám zevnitř vosk ( jen ještě nevím jakej?? Mas nějakou osvědčenou značku ??)
Ty teda jedeš...Gabani píše:Tak už má Láďa komplet novou podlahu![]()
( teda kromě kufru..ta mne ještě čeká)
Panthymaeus (Honza) píše:Vyzkoušené zatím nic nemám, co jsem kde četl, tak kvalitní je například dinitrol. Ale i ten jich má na výběr víc, než by mi bylo milé...Gabani píše: Jasná věc.. všechno bude přejeto hrnkovým kartáčem na flexe, všechny sváry po 2k základu přetmeleny a potom asi PUR barva a nějaký UBS.(jinak jsem dával i mezi plechy ELOX PLUS )
No a samozřejmě počítám zevnitř vosk ( jen ještě nevím jakej?? Mas nějakou osvědčenou značku ??)Na své auto zatím plánuji od nich vzít i ochranu podvozku. Zkušení karosáři sice doporučují polyuretan od Terosonu, ale to je mimo můj rozpočet. (minimálně u teď opravovaného auta) S tím by ti mohl poradit zdejší člen Yellow01.
Ty teda jedeš...Gabani píše:Tak už má Láďa komplet novou podlahu![]()
( teda kromě kufru..ta mne ještě čeká)
Jsi v karanténě a nebo máš homeoffice?