![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Razz :-P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderátor: Moderátoři
Kedy si im pisal? Nech ich zdrbem. A na aky mail?Křečík Barbuška píše:Takovy e-shop neexistuje. Jako me na Automante nevadi ani tak ceny. Kdyz ty veci potrebujes tak objednas. Ale jednani toho pana co to tam vede.
S ABC zatim mam zkusenost takovou, ze na dotazy mailem ohledne poptavky zbozi mimo nabidku jejich e-shopu neodpovidaji.
MamKřečík Barbuška píše:Dohledam a pisnu na Messenger. Ty mas na ne nejake paky?
S ABC je domluva bez problému. O dodání dílů, které nebyly na eshopu jsem psal email. Odpověď mi přišla ten samý den asi o jedenácté večer. Tak jsem mu odepsal a do půlnoci měl ještě další odpověď. Díly naskladnili a já koupil přes eshop. Telefonická domluva okamžitá a bezproblémová, rovněž domluva, když jsem zjistil, že mi přišli oproti objednávce špatná gufera. Nová poslal ihned přes PPL.Křečík Barbuška píše:Takovy e-shop neexistuje. Jako me na Automante nevadi ani tak ceny. Kdyz ty veci potrebujes tak objednas. Ale jednani toho pana co to tam vede.
S ABC zatim mam zkusenost takovou, ze na dotazy mailem ohledne poptavky zbozi mimo nabidku jejich e-shopu neodpovidaji.
ten co vymyslel gufero sa volal SimeringSlizax píše:prešiel som na tom tak do 50 km.. každopádne teda rozoberiem, zoženiem to nové gufero a vyčistím aj to ložisko. Ďakujem za rady.. inak, to gufero to je iný názov pre simering?trošku ma to mätie.
Celým jménem Johann Semmering von Semmeringtajga píše:ten co vymyslel gufero sa volal Simering