Ale dobrý aspoň se tu po čase zase něco děje.
Moderátor: Moderátoři
Já tam mám v Přioře litrovku s pitímzelvotron píše:Hasičák mám na stejným místě, k čemu ho tam máš přidělanej?
Zatiaľ len nebezpečne vložený bez upevnenia, nikam ďaleko sa zatiaľ nejazdí, tak som ho tam len vložil.zelvotron píše:Hasičák mám na stejným místě, k čemu ho tam máš přidělanej?
Stále ho šrubovať ho hore dole, sa mi nechce, ale keby sa farba začala lúpať, aj keď má kvalitný základ a prerobím uchytenie krytu ako má Kalina, tak potom ano.zelvotron píše:A prdneš na to zpátky kryt?
Dúfam že vydržia to čo originálne, práve že to je v silikóne a ta červená farba ma dostala. Objednával som to všetko cez https://autostol63.ru a aj cez to, že to nemali v ponuke, tak nebol problém zohnať aj to čo nemali podľa môjho zoznamu. No a cena je za hubičku – po prepočte 1,77€!!!!! Škoda že poštovné je drahé, ale inak s dodávkami spokojenošť.zelvotron píše:Já ho teda zas tak často nesundavámKdyž se mění svíčky nebo dělaj rozvody
Ale líbějí se mě ty červený přechodky trubek sání, to jsou silikonový? Kde se to dá sehnat a co to stojí?