Děkuji. H.Hurikán píše:No Honzo, pěkně si hraješ.
Máš to přesunuté/přejmenované.
"Kdo si hraje, nezlobí..."
Moderátor: Moderátoři
Děkuji. H.Hurikán píše:No Honzo, pěkně si hraješ.
Máš to přesunuté/přejmenované.
Za mne má forman hezčí design. Není to jen tím hranatým stylem, ale když se člověk zaměří na hrany, krásně na sebe navazují. Boční křivka na zadní světla, sklon zádě atd. Italům se to tehdy dle mého hodně povedlo.Marek píše:A navíc, což je dáno vývojem situace, jsou Favority a Formany atraktivnější než Felicie. Za Favoritem se vždy velmi rád a s určitou nostalgií ohlédnu, Felicie je pro mě komerční krám. Myslím, že zdaleka nejsem sám, kdo to tak vnímá.
Ano ten názor sdílím. Nejsem kombíkový, ale u Formana mám vyjímkuPanthymaeus (Honza) píše: Kombi je kombi
Nevypadá a asi ani není. Nedoporučuji to takto dělat.robjan píše:Hezky pěkně!
Moc bezpečně to teda nevypadá co
Při zhlédnutí těch fotek jsem měl stejné pocity. L.Křečík Barbuška píše:
Ale no tak lidi, vždyť je to v zásadě bezpečné.Luděk Musil píše:Při zhlédnutí těch fotek jsem měl stejné pocity. L.Křečík Barbuška píše:
Tak od toho se nosí ochranné pomůcky ne? Nenosil jsem je a už jsem se poučil dost na to, abych zrovna rukavice nosil. Díru na prstu od svářečky jsem měl celý měsíc jako připomínku, jak jsem byl blbej, že jsem si nevzal pořádnou rukavici, ale jen tenkou...valda1971 píše:......ruka je díky rukavici bez jediného škrábnutí......Tak to máš štěstí Gratuluji k němu