Snorchel
Moderátor: Moderátoři
Re: Snorchel
To vazne?
Snorchel nesmie presahovat obrys vozidla a nesmie byt namontovany tak aby sa pri tom zasahovalo do motorickej casti vozidla. Samozrejme ked namotas izolepou hajzlovu trubku k filterboxu, asi s tym na STK problem bude. Inak nevidim dovod
Snorchel nesmie presahovat obrys vozidla a nesmie byt namontovany tak aby sa pri tom zasahovalo do motorickej casti vozidla. Samozrejme ked namotas izolepou hajzlovu trubku k filterboxu, asi s tym na STK problem bude. Inak nevidim dovod
21043, 21063, 2121, 21214, 2123....
Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4, Range Rover 4.4i, Audi Q7, 4.2FSI
Aha, tak to mam po zábavě. Jestli by na Stk teda třeba s tim placatym snorchlem nemel byt problem, tak staci jen zjistit kde jej maji za prijatelnou cenu
Ale prece jenom nepotrebuje to nejake znacky atd. treba jako 3. brzdove svetlo a podobne pridelavane veci?
Majo: A nebylo to tim, ze po nekterych upravach ten snorch nestal za řeč?
Ale neznam tvoji strojovnu, vetsina fotek tvoji Nivy nejak nejde zobrazit, nejak se mi to nepovedlo. A psal jsi, ze je v depozitu, Chevyna je praktictejsi?
Majo: A nebylo to tim, ze po nekterych upravach ten snorch nestal za řeč?
Naposledy upravil(a) Mara dne stř pro 06, 2017 21:00, celkem upraveno 1 x.
(maluch,uno1.5i-koloběh plechu v přírodě)
-lanča delta2 1.6i zdvihlá na spalkach/ disco2
-Lada Niva 1.7i -ll-
-Piaggo /bravo/sup.bravo/ciao//
-Lada Niva 1.7i -ll-
Neviem ako je to v CR. Ja som mal na STK pripomienky ku vselicomu, ale zrovna ku snorchlu nikdy
21043, 21063, 2121, 21214, 2123....
- Jarda_NIVA1.7
- Kontaktovat uživatele:
me prosla dlouha bez problemu, ale je to STK, kde delaji dovozy z polska, bulharska..., takze jsou zvykli na ledacos
na jine STK mi rekli, ze tam nemam ani jezdit... dobre bylo, kdyz jsem pred STK sundal buben a oblozeni jsem cistil benzinem, technik mi rika: co to delam... a ja, ze mi tece olej pres gufero na brzdu, pres nove gufero, tak se jen pousmal, ze vezme jeste jednoho, tak abych to dal rychle dohromady
2 Majo:
u snorchlu je nejvetsi problem, ze zvetsuje sirku sloupku a tudiz zhorsuje vyhled z vozu... v tom aute jezdim, tak vim, ze to je zanedbatelne a tendle snorchl je vpodstate origo doplnek, takze pokud clovek nenarazi na idiota
2 Majo:
u snorchlu je nejvetsi problem, ze zvetsuje sirku sloupku a tudiz zhorsuje vyhled z vozu... v tom aute jezdim, tak vim, ze to je zanedbatelne a tendle snorchl je vpodstate origo doplnek, takze pokud clovek nenarazi na idiota
Lada Niva 1.7i prodloužená LPG, MTX 7-06 Roadster LPG, Rapid 146 LPG, Rapid 130 LDD Cabriolet
Shrnu par zkusenosti s tim placatym snorchlem. Uz jej mam na aute asi rok a vetsinou jsem jej mel odpojeny, pokud se nekdy nehodilo jej zapnout pod kapotou. Od montaze mi dele trvalo zjisteni, ze obtok vzduchu kolem auta, pri vetsi rychlosti asi 40km/h a vice, bere vzduch motoru pri vyrazeni na neutral. Auto jezdilo dobre, ale po vyrazeni otacky propadly. Dneska byl cas a cele ty saci pruduchy snorchlu, ke strese auta, jsem přešrouboval plechem na miru. Do plechu jsem pripravil náběhové kapsy na vzduch, takze auto ve vyssi rychlosti dostava vzduch naporem a uz se o nej nemusi přetahovat s obtokovym vzduchem kolem auta. Trochu jsem myslel i na odtok vody pod tim plechem, ale to se jeste ukaze za deste. Zatim se potiz chcipani auta se zapnutym snorchlem odstranila a muzu uz jej jezdit bez odpojovani. Ono se kolikrat pri lijaku vubec ven nic zapojovat nechtelo 
Dobre v tom jde slyset nasavany vzduch, kdyz dam k sani ucho u stojiciho auta. Zni to jak ventilace
Dobre v tom jde slyset nasavany vzduch, kdyz dam k sani ucho u stojiciho auta. Zni to jak ventilace
-Lada Niva 1.7i -ll-
-Lada Niva 1.7i -ll-
- Ondra1,7mpi
U tý naftový verze jsem žádnou změnu nezaregistroval... Ale ten vršek mám takový více otevřený do stran... Na stk žádné komentáře...
Diesel not died... Peugeot + lada = the best off offroad -Lada Niva 1.9TD
Jeste se objevil zajimavy efekt, kdy snorchl s tim nabehovym plechem pri prislapnuti do otacek zajimave chrochta. S otevrenou strechou lepsi jak radio 
-Lada Niva 1.7i -ll-
-Lada Niva 1.7i -ll-
Nemáte zkušenosti s tímhle šnorchlem
https://4x4.tomot.cz/index.php?id_produ ... er=product
nebo s něčím podobným na nive s vícebodovým vstřikováním ?
Zvýší to spotřebu, nebo nějak znatelně pohne s charakteristikou motoru ?
Díky
https://4x4.tomot.cz/index.php?id_produ ... er=product
nebo s něčím podobným na nive s vícebodovým vstřikováním ?
Zvýší to spotřebu, nebo nějak znatelně pohne s charakteristikou motoru ?
Díky
Nereznoucí a superspolehlivá Lada Niva ve verzi Super Hyper Bronto v kamufláži Stalin ve výbavě Smrt imperialistům !
Na standartních kolech, bez liftu, bez uzávěrek, s volantem, motorem a vokýnkama.
Barva řeší vše, zvýší výkon, sníží spotřebu a dokonce zastaví i korozi.
Prodám za pouhých rovných 600 tisíc korun českých, nebo za 25 tisíc ojro.
Na standartních kolech, bez liftu, bez uzávěrek, s volantem, motorem a vokýnkama.
Ano, znizi sa vykon motora. Testoval som to pri čipovani.
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
V tom případě půjde nahoru i spotřeba, tak to nemá cenu.
Zatím mám sání vyvedené nad akumulátorem trubkou průměru 70cm a tam se voda nikdy nesmí dostat
ani omylem.
Tak to asi přestanu řešit a nechám to pod kapotou, protože kulaté trubky s větším průměrem už docela brání výhledu, i když někdo tvrdí že mu to nevadí. Když jsem to zkoušel, tak mi to docela vadilo a navíc, v případě havárky by to pojišťovna nemusel chtít zaplatit, protože...
Zatím mám sání vyvedené nad akumulátorem trubkou průměru 70cm a tam se voda nikdy nesmí dostat
Tak to asi přestanu řešit a nechám to pod kapotou, protože kulaté trubky s větším průměrem už docela brání výhledu, i když někdo tvrdí že mu to nevadí. Když jsem to zkoušel, tak mi to docela vadilo a navíc, v případě havárky by to pojišťovna nemusel chtít zaplatit, protože...
Nereznoucí a superspolehlivá Lada Niva ve verzi Super Hyper Bronto v kamufláži Stalin ve výbavě Smrt imperialistům !