dlouho jsem tu projížděl forum s podobným problémem ale bohužel mi nic nepomohlo a proto zakládám nové téma. Akorát dodělávám 2103 rok 80 najeto 90tis, auto bylo před 2 roky po dlouhém stání zpojízdněno a stoprocentně seřízeno, od té doby jelo vždy tak jednou za půl roku a to jen pár metrů, nejvíce teď na podzim kdy bylo u klempíře, pak v lakovně, a kdy popojíždělo z dílny do dílny atd, vždy bezproblémový chod. Teď když je konečně auto hotové, začal zlobit chod motoru. Z ničeho nic motor hrozně houpe a ani po ohřátí bez sytiče neudrží volnoběh, otáčky kolísají téměř do chcípnutí a najednou se auto zase sebere a otáčky se zvednou a takhle pořád dokola, za plynem jinak jde dobře, jede dá se říct normálně. Víceméně jsem zkoušel skoro všechno - svíčky, víčko, kabely, palec, kladívko, vůli rozdělovače, cívku, pumpu, vyčistit trysky, vyměnit jiný volnoběžný ventil, trubičku do nádrže atd. Pravdou je, že za tu dobu se do auta nedával nový benzín, proto jsem koupil 5 litrů nového benzínu ale nepomohlo, nepomohlo ani dát nový benzín do petky rovnou na pumpu. Napadá mě ještě jediná věc, mohlo by to dělat přisávání falešného vzduchu? Na druhou stranu nechápu proč z ničeho nic, když se s autem skoro nejezdí. Už jsem víceméně bezradnej, bude to stoprocentně nějaká prkotina, ale předtím bylo auto opravdu slušně seřízeno tak nechápu co se mohlo stát