Niva Ondra
Moderátor: Moderátoři
Re: Niva Ondra
to kupili staru sunku prestrekli, naliftovali dali kolesa, doplnky prihodili 4 litre do zisku a predavaju. ktovie ci tam vobec nieco posilnili.
- Ondra1,7mpi
No zadní náprava vyztužená není, na té černé... Takže jezdit tak po asfaltě... A vzadu nespíš čekají vypadávající podložky nad perama, a diferaky 3,9 budou s temahle kolama a motorem 1,7 dost líný... Alespoň to tak mě připadá, s bílou a kolama jsem některé kopce řadil až na 3 a teď jezdím 5...
No ale vyslovme jim pochvalu, že se zajímají o tuto značku a legální úpravy, doladit tohle auto by nebylo tak hrozný jako nějakou hniličku...
Nahodit pevnosťák, vyztužit, dát naviják a hurá to utopit v nějaký bažině
No ale vyslovme jim pochvalu, že se zajímají o tuto značku a legální úpravy, doladit tohle auto by nebylo tak hrozný jako nějakou hniličku...
Nahodit pevnosťák, vyztužit, dát naviják a hurá to utopit v nějaký bažině
Diesel not died... Peugeot + lada = the best off offroad -Lada Niva 1.9TD
je to cista imidzovka, kupi si to nejaky co sa v tom nevyzna, 3x vyjde do terenu a rozpadnu sa mu klby, ohne napravu . Keby si ty dostal do ruk nivu rok 2012 s 50.000km tak to urobis 100x lepsie a o 5.000E lacnejsie a je tam zaruka ze su zosilnene veci.
- Ondra1,7mpi
No nevím já si po tom předním difu moc nevěřím... Zkusil jsem posunout přídavku a je to lepší a uvidím... Kardany nějak ubývají ale nivu co není schnilá bych si přál někdy poladit, žel se to rozchází s požadavkem na ropnej pohon... Tak leda přestavbu, ale nový nivy bych řekl že reznou víc jak ty starý...
soferoval som model 2018, tlmice tuhe ziadne pazvuky, po terene krasne isla. Prevedenie horsie ako u starych, krive plechy nedolicovane, a setria holt aj rusi uberaju kde sa da, tensie kable, plechy, plasty...
- Ondra1,7mpi
Už jsem viděl různé nivy, některé i rozebral a mohu potvrdit že starší jsou kvalitnější, alespoň co do plechařiny, dveře z 86 byli lepší jak 98 a podvozek nápodobně.... Čidla a sondy ani nekomentuji, jednou jsem na kardan namotal lanko tachometru i se snímačem rychlosti
Terén a jednoduchost jdou dohromady... Nebo složitost kvalitně provedená, jak známe z mála jiných vozů...
Terén a jednoduchost jdou dohromady... Nebo složitost kvalitně provedená, jak známe z mála jiných vozů...
- Ondra1,7mpi
Tak jsem zase neodolal...
- Ondra1,7mpi
Takhle se dělá ekologická likvidace... Příběh jedné nivy musí definitivně zkončit a příběh druhé začíná
jsi je mohl svarit vsechny dohromady a mel by jsi limuzinu Vypada zachovale. Benál?
(maluch,uno1.5i-koloběh plechu v přírodě)
-lanča delta2 1.6i zdvihlá
-Lada Niva 1.7i -ll-
-Piaggo /bravo/sup.bravo/ciao//
-lanča delta2 1.6i zdvihlá
-Lada Niva 1.7i -ll-
-Piaggo /bravo/sup.bravo/ciao//
- Ondra1,7mpi
No musím udržovat množství kovů na zahradě na určité míře, kterou jsem už stejně překročil... Ale Octavie půjde nejspíš bráchovi, takže budu v kladných číslech
Je to zase ropák, ale spolkne dost, nemá podtlakovku a přední poloosy. Gufera čepy atd. Ale kastle je dělaná, a podvozek není tak hnilý jak u ty zelený... Zatím přemýšlím co s ní...
Je to zase ropák, ale spolkne dost, nemá podtlakovku a přední poloosy. Gufera čepy atd. Ale kastle je dělaná, a podvozek není tak hnilý jak u ty zelený... Zatím přemýšlím co s ní...
- Ondra1,7mpi
Kdo si hraje nezlobí
- Ondra1,7mpi
Jdem ho testovat, 2,2x1,5m, rozpočet 2000kč... Nechybí palanda pro prcka, takže je pro 3kusy... Taková rychlovka, asi 15hodin hraní... Detaily nedotažený, kůrovec mi nenechá dlouho klidu...
- Ondra1,7mpi
Tak se mi dnes podařilo při stahování zavěšeného stromu utrhnout přední pevnostní dif... 4x šroub v přírubě, plocháč na nápravnici a silentblok s držákem... Dost mě to překvapilo, chtělo by to ještě lépe upevnit... Nebo s tím nezacházet jako s traktorem
Na druhou stranu mám radost že vše ostatní vydrželo...
Na řadu přichází rezervní sériová verze... Bude nuda...
Na druhou stranu mám radost že vše ostatní vydrželo...
Na řadu přichází rezervní sériová verze... Bude nuda...
- Jarda_NIVA1.7
- Kontaktovat uživatele:
2 Ondra1,7mpi:
Ty ho mas pres SB? ja primo prisroubovanej 6 srouby k napravnici a vydrzel uz moc...
Ty ho mas pres SB? ja primo prisroubovanej 6 srouby k napravnici a vydrzel uz moc...
Lada Niva 1.7i prodloužená LPG, MTX 7-06 Roadster LPG, Rapid 146 LPG, Rapid 130 LDD Cabriolet