Prohlá střecha
Moderátor: Moderátoři
Prohlá střecha
Sehnal jsem starýho žigula, ale má prohlou střechu a odřený dveře, vypadá to jako, kdyby na tu střechu něco spadlo. Dveře se otvírají a zavírají normálně, okna jsou taky v pořádku.
Co se stím dá udělat ? Nějak vyklepat ? Prohlý to je fakt hodně, protože když si sednu do auta, tak se hlavou opírám o střechu a to měřím cca 180cm.
Díky
Co se stím dá udělat ? Nějak vyklepat ? Prohlý to je fakt hodně, protože když si sednu do auta, tak se hlavou opírám o střechu a to měřím cca 180cm.
Díky
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Jednou se to u mě řešilo tak že když byl ze střechy lavor tak si někdo lehnul na zadní sedačku a nohama to vytlačil do více či méně původního tvaru,nekytovalo se nic...jinak naposled jsem to(jako již po několikáté) řešil zlostnou ranou pěstí do čalounění stropu...asi takhle-výsledek prd prd,ale to by spíš měl posoudit nestranný pozorovatel,co SalWadore ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Mně se před rokem nějakej úchyl přes noc na parkovišti proběhl po střeše a bylo tam několil promáčklin. Srovnal jsem to zpět a je to bez "děr", ale když se podívám pořádně, tak jsou tam ty nerovnosti v místech ohybu dost vidět... ale kytovat celou střechu rozhodně nehodlám. Tady v Brně totiž platí, že čím hezčí žigul na parkovišti, tím dřív o něj přijdeš.