Prohlá střecha

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
morcak
Kontaktovat uživatele:

Prohlá střecha

Příspěvek od morcak »

Sehnal jsem starýho žigula, ale má prohlou střechu a odřený dveře, vypadá to jako, kdyby na tu střechu něco spadlo. Dveře se otvírají a zavírají normálně, okna jsou taky v pořádku.

Co se stím dá udělat ? Nějak vyklepat ? Prohlý to je fakt hodně, protože když si sednu do auta, tak se hlavou opírám o střechu a to měřím cca 180cm.

Díky
Roman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roman »

Mal som to na Dacii, ked mi padla zo stvrteho poschodia snehova lavina na strechu. Vytlacil som to chrbtom ale stale to malo tendenciu sa vracat, tak som musel dat dole calunenie a preklepat hrany, ktore vznikli na krajoch toho premacknutia.
Roman
Little Red Riding Hood
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little Red Riding Hood »

jak říká roman.. tu promáčklinu prohni na zpět a dovyklepej.. zakituj.. natři.. dveře to samé..

pokut teda ovšem nemyslíš tím prohnutím střechy nějakou větší deformaci kastle.. :roll:
SalWador

Příspěvek od SalWador »

Little Red Riding Hood píše:pokut teda ovšem nemyslíš tím prohnutím střechy nějakou větší deformaci kastle.
No sloupky do O snad nema. :P
SalWador
Nulašestka

Příspěvek od Nulašestka »

Jednou se to u mě řešilo tak že když byl ze střechy lavor tak si někdo lehnul na zadní sedačku a nohama to vytlačil do více či méně původního tvaru,nekytovalo se nic...jinak naposled jsem to(jako již po několikáté) řešil zlostnou ranou pěstí do čalounění stropu...asi takhle-výsledek prd prd,ale to by spíš měl posoudit nestranný pozorovatel,co SalWadore :wink: ...
Little Red Riding Hood
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little Red Riding Hood »

no ale jina se střecha rovná dobře... na staré 04 sme měli na střeše naložených 15 5ti metrovejch trámů a střecha byla tak o 6 cáku níž a pak se sama narovnala a byla bez škrábance.. 8)
morcak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od morcak »

ja to teda zkusim silou hrubou a uvidime jestli to pude
Pool

Příspěvek od Pool »

Mně se před rokem nějakej úchyl přes noc na parkovišti proběhl po střeše a bylo tam několil promáčklin. Srovnal jsem to zpět a je to bez "děr", ale když se podívám pořádně, tak jsou tam ty nerovnosti v místech ohybu dost vidět... ale kytovat celou střechu rozhodně nehodlám. Tady v Brně totiž platí, že čím hezčí žigul na parkovišti, tím dřív o něj přijdeš.
morcak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od morcak »

Použil jsem hrubou sílu a je to děs a hrůza. Ty ostré promáčkliny jsou pořád vidět, ale nebudu to řešit. Na ježdění okolo baráku to stačí.
Odpovědět

Zpět na „Karoserie a ostatní“