Danova modrá 1200, RV 1972
Moderátor: Moderátoři
Re: Danova modrá 1200, RV 1972
Díky, taky proto jsem ho koupil ... vždycky jsem chtěl pěkný starý auto, ale pětinulový částky jsou mimo mojí kategorii, Žigulík půjde do stodoly a bude se vytahovat jen na vytahování a to ještě jen, když bude počasí.... otáčkoměr, pokud to půjde,tak půjde...když ne, naučím se s ním žít, koneckonců, je to dobová úprava.
Kdyby jeden nebyl blbej, když byl mladej....to bych teď měl parádní muzeum ...nádherná Dacia 1300, Zastava 1100, fakt pěkná 2104.....to nemluvím o dědovi, kterej autogenem rozřezal a dal do šrotu plně funkční Opel Olympia z roku 194něco ...ČZ 175 Sport v originál stavu....pánové, já jsem takovej vůl...
Kdyby jeden nebyl blbej, když byl mladej....to bych teď měl parádní muzeum ...nádherná Dacia 1300, Zastava 1100, fakt pěkná 2104.....to nemluvím o dědovi, kterej autogenem rozřezal a dal do šrotu plně funkční Opel Olympia z roku 194něco ...ČZ 175 Sport v originál stavu....pánové, já jsem takovej vůl...
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Otáčkoměr tam nech, dyť je to nuda, když jsou všechny auta ve stavu jako z továrny.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
...tovární originál, je tovární originál...
no hlavne bych rekl ze aut ve stavu jako z tovarny je uplne minimum. spise jsou vsechny auta napadeny kutilem. kdyz je s tim ale majitel spokojeny, proc ne.
asi vetsina z nas vyhodila drive bezcene stroje a dnes toho lituje. ja mel treba jawu 350 californian a v roce 1990 jsem ji mel za uplny srot, takze jsem ji prodal za par stovek nejakym klukum na vesnici na dojezdeni
jinak ta tva za czk20k je opravdu super kup!
asi vetsina z nas vyhodila drive bezcene stroje a dnes toho lituje. ja mel treba jawu 350 californian a v roce 1990 jsem ji mel za uplny srot, takze jsem ji prodal za par stovek nejakym klukum na vesnici na dojezdeni
jinak ta tva za czk20k je opravdu super kup!
3xVAZ 2103
s Ladou na vecne casy!
s Ladou na vecne casy!
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Dojíždění LAD, Škodovek s motorem vzadu se dnes potká už opravdu jen ve zcela vyjímečných případech. Doba kdy si sáhly na cenové dno je pryč (cca rok 2010). Modrý LADA bylo auto na dojetí v letech 2000 - 2003, definitivně jsem ho zlikvidoval v roce 2007, tehdejší renovace byla ekonomický nesmysl, protože za cca desetinu ceny renovace jsem koupil Bílého LADU, za kterého bych dnes možná dostal dvacetinásobek.uha2324 píše:nenech se rozhodit
nekteri lidi pouzivaji Ladu jako levne vozidlo na dojeti, to je osud Lad po roce 1989. tahle skupina se ale neustale zmensuje.
pak je ale i skupina lidi pro ktere je Lada krasny vereran....
Modrý ovšem v době naprostého dojíždění v roce 2004 vydržel neskutečné věci a nejvíc jsem si ho bezstarostně užil, což je dnes neslučitelné s provozem kteréhokoli z mých aut. Časem (Nemmo) poznáš tu relativitu, kdy něco co dnes považujeme za normální bude za pár let (a ono těch 10-15 let uteče jak nic) naprosté šílenství.
Jen jsem zvědavý, jestli se z cenového dna zvedou i taková auta jako je třeba ten Forester, nebo BMW E46, nebo i třeba Škoda Octavia.
Takže ať slouží jezdí a co hlavně, NEOMRZÍ! (bez ohledu na trendy ve společnosti kdy jsou in youngtimery a nějaká třeba Tatra 11 je dnes exotika, byť taky kdysi měla své cenové dno a taky se dojížděly, třeba cestou na Aljašku).
Bílý LADA a okřídlená spol.
...no E46 bude ještě asi chvilku trvat, ale nejkrásnější BMW (můj názor) E30....to je další sen, mít jí tak ve stejném stavu jako toho Žigula ...
Ta 06, nebyla náhodou focená na podvalu?
VAZ 2106 - Marina r.1979
http://dean2107.rajce.idnes.cz/
Dva PoJeBy ze Skašova
„Duše se milují od pasu nahoru, těla od pasu dolů."
Gabriel García Márquez
http://dean2107.rajce.idnes.cz/
Dva PoJeBy ze Skašova
„Duše se milují od pasu nahoru, těla od pasu dolů."
Gabriel García Márquez
Gratulace, je fajn že je v dobrých rukou. Jenom se nejvíc budu smát až za pár let budou echtovní sběratelskej artikl desítky - vzácnější než dneska Oltcity, protože nehnilou pojízdnou desinu sehnat v době kdy bude aspirovat na veterána (v EU 2029+) v takovémto stavu bude prakticky sci-fi.
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze )
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze )
Nádhernej kočár! Taky jsem na ni čuměl, že konečně nějakej rozumnej kšeft
Co ta spojka? Pán/paní něco tam psala že nefachá či co...
Co ta spojka? Pán/paní něco tam psala že nefachá či co...
Lada Vaz 21011 (1975)
asi jen prilepena z dlouheho stani, bych si tipnul...
3xVAZ 2103
s Ladou na vecne casy!
s Ladou na vecne casy!
V tom případě to byl teda ještě lepší kšeftuha2324 píše:asi jen prilepena z dlouheho stani, bych si tipnul...
Lada Vaz 21011 (1975)
tak už je doma, včera jsem jí přivezl na podválu, spojka vypadá, že je jen přilepená, zkoušeli jsme jí rozeběhnout a snahu měla, takže škrábnu do nádrže velfobin, nový svíčky a měla by se chytnou....nějaká práce tam bude, ale spíš zábava, než práce
....konečně na SPZ ...a první výlet
- Přílohy
-
- IMG_20190706_144856.zip
- (2.31 MiB) Staženo 154 x
nepochlubis se fotkama prece jen mas krasne auta a mohlo by to byt pekne pokoukanicko. mne se hrozne libi ta tva modra, mam presne stejnou na 2103.
3xVAZ 2103
s Ladou na vecne casy!
s Ladou na vecne casy!