uha2324 píše:nenech se rozhodit
nekteri lidi pouzivaji Ladu jako levne vozidlo na dojeti, to je osud Lad po roce 1989. tahle skupina se ale neustale zmensuje.
pak je ale i skupina lidi pro ktere je Lada krasny vereran....
Dojíždění LAD, Škodovek s motorem vzadu se dnes potká už opravdu jen ve zcela vyjímečných případech. Doba kdy si sáhly na cenové dno je pryč (cca rok 2010). Modrý LADA bylo auto na dojetí v letech 2000 - 2003, definitivně jsem ho zlikvidoval v roce 2007, tehdejší renovace byla ekonomický nesmysl, protože za cca desetinu ceny renovace jsem koupil Bílého LADU, za kterého bych dnes možná dostal dvacetinásobek.
Modrý ovšem v době naprostého dojíždění v roce 2004 vydržel neskutečné věci a nejvíc jsem si ho bezstarostně užil, což je dnes neslučitelné s provozem kteréhokoli z mých aut. Časem (Nemmo) poznáš tu relativitu, kdy něco co dnes považujeme za normální bude za pár let (a ono těch 10-15 let uteče jak nic) naprosté šílenství.
Jen jsem zvědavý, jestli se z cenového dna zvedou i taková auta jako je třeba ten Forester, nebo BMW E46, nebo i třeba Škoda Octavia.
Takže ať slouží jezdí a co hlavně, NEOMRZÍ! (bez ohledu na trendy ve společnosti kdy jsou in youngtimery a nějaká třeba Tatra 11 je dnes exotika, byť taky kdysi měla své cenové dno a taky se dojížděly, třeba cestou na Aljašku).
Bílý LADA a okřídlená spol.