Mě se, bohužel, v oněch prostorech povalují klíče, tužková svítilna, orbitky, mentolky, mince … . L.
Moderátor: Moderátoři
Chvíli soutěžila paranoia s leností a "máchnutím rukou", nakonec paranoia prohrála - proto jsem ti to ani nepsal, fotek na rajčeti by podle mne byla fakt škoda, ty se ti povedly. Takže v klidu, byl to jenom povzdech ...valda1971 píše:Jirko myslím že anonymizovat značky je zbytečnost, to by se nemohlo fotit na srazech atd, vyfotit si auto může kdokoliv na ulici ani o tom nevíš. Tohle já aspoň neřešímJestli chceš, fotky tady zruš a zruším abum na Rajčeti - to mi musíš sdělit.
Ja som to tiež v návode nevidel(alebo prehliadol), ale našiel som to na Ruských videách. A tam to vysvetľovali tak, že musíš ísť rýchlejšie ako 60 km/h a pri prudkom brzdení, keď, resp. kým reaguje ABS(prerušuje brzdenie) tak až vtedy fungujú tie smerovky. Ja som to tiež odskúšal na snehu a keď som išiel nad 60 km/h a prudko som zabrzdil, tak kým mi cukalo ABS, tak mi blikali smerovky. Za mňa celkom dobrá funkcia, ktorá upozorní ostatných za vami, že prudko brzdíte a nemusíte pri takomto brzdení ešte aj riešiť smerovky. Tie zapnete až keď šťastne dobrzdíte...Georgius píše:vyzkoušel jsem si, že při nouzovém dobrždění se aktivují varovná světla (ale musí se to fest zaflekovat, v návodu to nikde nepsali),