PS: ot, ale vrchné vozidlá sú takto lepšie chránené pred nástrahami a poškodením od odlietajúceho bordelu.
Moderátor: Moderátoři
Máš to objednané ve Vyškově? To nám asi přijdou současně. Objednával jsem začátkem prosince. Na jakou čekáš?FOMA píše:Vzhledem k situaci ohledně dovozu a čekání na emisní homologaci v roce 2018 se čekacím termínům na zálohovaná vozidla neleze asi nijak divit. Sestřenice taky čekala před dvěmi lety na Rapida 5 měsíců, takže v tom žádnou neobvyklost nevidím. Co možná situaci poněkud komplikuje je dovoz Lad přes BY, PL a ne přes UA, ale to je věc logistiky. Navíc delší trasa také více stojí a někdo ji musí zaplatit. Já dával zálohu v prosinci a Lada má přijít v aprili. Zda to bude o měsíc dřív či později je mně docela jedno. Jako "odškodné" za čekací lhůtu (jako u jiných značek) nic nečekám, maximálně že mi pod kapotou a plastovým deklem s číslicí 1,6 bude tepat motor 1.8
Jsem rád že je nás víc. A eště radši budu až tady začneme hlásit že nám to přiváží. Termín se pomalu ale jistě blížíFOMA píše:Jasně ve Vyškově, dyť to mám pod kopcemNa sříbrnou sw-crosku Lux. Má nás tam objednaných víc