Lada VESTA (SW, Cross SW) terminy dodania

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Liftback

Re: Lada VESTA (SW, Cross SW) terminy dodania

Příspěvek od Liftback »

Spodina je na spodnej polici, tak je všetko v poriadku :twisted:
PS: ot, ale vrchné vozidlá sú takto lepšie chránené pred nástrahami a poškodením od odlietajúceho bordelu.
Wartburg 353 Ja Hans! Das Auto! (KIA)
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired)

Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná)
Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Georgius
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgius »

jo ták, ty spodní tam jsou jenom jako zátěž kvůli stabilitě :lol: něco jako litinový plech v kufru zadohrabu ... tak to chápu
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)
:wave: YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr :love10:
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze :) )
Naaja

Příspěvek od Naaja »

Ja som sa už potešila,že nám ide modrá a to nie je naša Lada.Zas oranžové :rolleyes:
Dusan

Příspěvek od Dusan »

Tak parkovisko slovlady je takmer prazdne. Ale. V colnom sklade este nejake auta su.
Tak snad v marci zase nejake donesu na kamionoch.
Naaja

Příspěvek od Naaja »

Tak dnes sme sa zastavili na predajni a naša modrá je už na Slovensku. Čaká na preclenie,tak v marci už bude naša.Pred nami sú ešte štyria,ale tí čakajú na červené.A na predajni je ešte jedna oranžová,ale tá už je predaná.
Jan Vaníček

Příspěvek od Jan Vaníček »

Jsem rád, že už vám konečně docházejí objednané a zazálohované kusy. Stejně mne ale pobavilo: Pred nami sú ešte štyria,ale tí čakajú na červené. Beru to holt jako daň za exkluzivitu a pokrok v prodeji této značky. Když si mí rodiče chtěli koupit Ladu (2000), tak jím řekli, že barva bude prostě taková, jaká na vagónu přijde ... . Takže šli ke konkurenci, kde si zvolili vše, jak chtěli a auto měli z výroby za měsíc doma :). Když už to tu plevelím, tak se ještě konečně vyjádřím k tomu navýšení ceny. Že se ceny kvůli emisím zvedaly napříč značkami, to se ví. U některých dražších značek ale nejen že cena na auta objednaná před změnou a dodaná za 3-4 měsíce se cena nezvedla, ale dokonce díky tomu, že některé modely nebyly nově homologované, tak kupující dostávali za původní nezvýšenou cenu např. automatickou převodovku zdarma ( ceníkový příplatek 60tis.).
Takže hodně šťastných kilometrů! Honza
FOMA

Příspěvek od FOMA »

Vzhledem k situaci ohledně dovozu a čekání na emisní homologaci v roce 2018 se čekacím termínům na zálohovaná vozidla neleze asi nijak divit. Sestřenice taky čekala před dvěmi lety na Rapida 5 měsíců, takže v tom žádnou neobvyklost nevidím. Co možná situaci poněkud komplikuje je dovoz Lad přes BY, PL a ne přes UA, ale to je věc logistiky. Navíc delší trasa také více stojí a někdo ji musí zaplatit. Já dával zálohu v prosinci a Lada má přijít v aprili. Zda to bude o měsíc dřív či později je mně docela jedno. Jako "odškodné" za čekací lhůtu (jako u jiných značek) nic nečekám, maximálně že mi pod kapotou a plastovým deklem s číslicí 1,6 bude tepat motor 1.8 :twisted:
Lada 21061(1986) 1986-2008(198 000km) :cry:
Lada 21113(2001) 2008-2024(250 530km) :hrob: :|
Ford Fusion 1.4 16v 2012-nyní 8)
Lada Vesta SW Cross (Bastion) 2019 -nyní :thumbleft:
Lada 21120(2004) (Rozmar) 2023 - nyní :roll:

Lada = Levné A Dobré Auto
Lubosh74

Příspěvek od Lubosh74 »

FOMA píše:Vzhledem k situaci ohledně dovozu a čekání na emisní homologaci v roce 2018 se čekacím termínům na zálohovaná vozidla neleze asi nijak divit. Sestřenice taky čekala před dvěmi lety na Rapida 5 měsíců, takže v tom žádnou neobvyklost nevidím. Co možná situaci poněkud komplikuje je dovoz Lad přes BY, PL a ne přes UA, ale to je věc logistiky. Navíc delší trasa také více stojí a někdo ji musí zaplatit. Já dával zálohu v prosinci a Lada má přijít v aprili. Zda to bude o měsíc dřív či později je mně docela jedno. Jako "odškodné" za čekací lhůtu (jako u jiných značek) nic nečekám, maximálně že mi pod kapotou a plastovým deklem s číslicí 1,6 bude tepat motor 1.8 :twisted:
Máš to objednané ve Vyškově? To nám asi přijdou současně. Objednával jsem začátkem prosince. Na jakou čekáš?
FOMA

Příspěvek od FOMA »

Jasně ve Vyškově, dyť to mám pod kopcem :wink: Na sříbrnou sw-crosku Lux. Má nás tam objednaných víc :)
Lada 21061(1986) 1986-2008(198 000km) :cry:
Lada 21113(2001) 2008-2024(250 530km) :hrob: :|
Ford Fusion 1.4 16v 2012-nyní 8)
Lada Vesta SW Cross (Bastion) 2019 -nyní :thumbleft:
Lada 21120(2004) (Rozmar) 2023 - nyní :roll:

Lada = Levné A Dobré Auto
Jan Vaníček

Příspěvek od Jan Vaníček »

Nekritizoval jsem dobu čekání, to je daň za to, že si auto mohu vybavit, jak chci já a nemusím dělat kompromis. Kritizuji fakt, že jsem si objednal auto před platností nové normy, dohodl cenu, zaplatil zálohu a pak musím nemálo doplácet. Pokud to bylo jinak, tak se omlouvám. Já vám něco řeknu pro pobavení. Můj současný vůz mám od loňského léta. Strašně jsem se těšil, tak jsem se při cestě okolo salónu v HK stavil nějaký první den v červnu, co kdyby ... . Termín byl dán na poslední dny června. Prošel jsem skrz, zjistil, že můj prodejce není přítomen, tak jsem jel dál. Auto mi v domluveném termínu přivezli až domů (ca 70km), předávačka doma na terase. V průběhu tohoto aktu jsem se zmínil o své návštěvě a on mi řekl, že na salónu stálo od konce května ... . Honza
Lubosh74

Příspěvek od Lubosh74 »

FOMA píše:Jasně ve Vyškově, dyť to mám pod kopcem :wink: Na sříbrnou sw-crosku Lux. Má nás tam objednaných víc :)
Jsem rád že je nás víc. A eště radši budu až tady začneme hlásit že nám to přiváží. Termín se pomalu ale jistě blíží ;-) Čekám na oranžovou Cross Luxe.
AdamT

Příspěvek od AdamT »

Ohledně dodávek nových vozů Lada do ČR, zpožděná auta z roku 2018 (objednávaná květen - srpen) budou koncem března, ty musíme předat prioritně, další auta budou pak v průběhu dubna až května. Cenové navýšení není iniciováno ze strany prodejce, ale ze strany importéra, který musí platit víc za nové vozy výrobci. Kdyby to nesl na svých bedrech importér (prodejce), může to zabalit, protože finanční ztráta na stovkách vozů bude činit miliony korun... navýšení ceny je 12 500 Kč (500 EUR) pro všechny vozy Vesta a 4x4. Zatím jsme nezaznamenali problém ze strany zákazníků se souhlasem doplatku, který činí průměrem 3,35% z celkové ceny vozu. Můžeme být rádi, že vozy Lada prošly homologací a to rovnou na EURO 6D TEMP. Mohlo se klidně stát, že by byl dovoz ukončen a vracely by se zálohy zákazníkům, který by tak zbytečně dlouhé měsíce čekali na novou Ladu.
Duko

Příspěvek od Duko »

Dnes som bol v Lade KE a môžem všetkých potešiť, že majú plný colný sklad crossiek všetkých farieb (áno aj modré jedna už bola aj preclená) najvac oranžových metiel. Bolo ich minimalne 50. Takže čoskoro budú na predajniach. :)
Lada Vesta cross ICE 2018 čierna metalíza, Opel corsa 2005, Ford fusion 2010, Bronto 2019 maskáč.
Dusan

Příspěvek od Dusan »

Vcera som to pisal, a dobre ze si upresnil farby :D
Dusan

Příspěvek od Dusan »

Cenik uz je dostupny na strankach slovlady.
Odpovědět

Zpět na „Diskuse k modelové řadě“