A taky bych radši jezdil do práce třeba vlakem v jídeláku...ale bohužel musím autem.
Moderátor: Moderátoři
Laďo, že to jede zbytečně moc? To bylo přečipnutý eReSo? To obdivuju Tvou skromnost a schopnost se na 100metrovém nájezdu zařadit do proudu jedoucích vozidel i s jízdním kolem...Laďuša píše:Jinak tuten tejden jsem byl nucenej řídit Oktávku, kolikátkovou nevim. Je to velký jako kráva, výhled z toho nahovno a jede to zbytečně moc. To už se mi s tim Rapidem jezdí líp. Ale i tak je to naprd. Vůbec to ježdění mi ňák poslední dobou štve.
Gratuluji k takové změně! Krátce jsem se svezl s 1,2TSi 77kW, RV 2013, 55tkm a bylo to moc hezký auto za 199tKč, v AutoJarov. Stačilo říct chci/nechci. Podíval jsem se na naší rodinnou E46 Touring 330i automat a nechtěl jsem, protože Rapid mě zklamal hlavně jízdním projevem, motor byl slyšet jak v hodně rozhrkané Felicii, vlastně je to oturbený minimotůrek, kde zlobí řetězové rozvody a když jsem se v zatáčce opřel do pedálu plynu a volantu, málem jsem na nepropadlém hydrantu asi tak utrhl kolo. Ozvala se rána a nevím, buď si to jen proklouzlo a nebo to šlo v zatočení na dorazy a nebo tomu autu něco bylo ač vypadalo jak nový. BMW je trochu jinde a downgradem za 199tkč bych si nepomohl. Každé z nich má svoje, jen jsem nic neutratil.vodis píše:Teepee: On Rapid je v pohodě, kdyby nepřišla změna, jezdil bych s ním dál (na tachu má aktuálně 123000km a je bez potíží) a dovedl bych si ho představit klidně i jako auto pro naší rodinu. Oktávka je už jiná kategorie, i cenově.