NIVA 1.7 prodloužená LPG, snad z ní bude expediční
Moderátor: Moderátoři
- Jarda_NIVA1.7
- Kontaktovat uživatele:
Re: NIVA 1.7 prodloužená LPG, snad z ní bude expediční
Co myslite, stiraky ty vetsi?
můžeme Vám nabídnout níže uvedené kroužky.
82 x 1,5 x 3,45 těsnící chromovaný - 99,10Kč/ks
82 x 2 x 3,45 polostírací - 54,30Kč/ks
82 x 3,947 x 3,95 stírací chromovaný s pružinou - 244,30 Kč/ks
a nebo
82 x 4 x 3,95 stírací chromovaný s pružinou - 244,30Kč/ks
Uvedené ceny jsou bez DPH a rozměry jsou v mm.
Vezmu johansonku 4 a uvidim, jestli ji tam dostanu
můžeme Vám nabídnout níže uvedené kroužky.
82 x 1,5 x 3,45 těsnící chromovaný - 99,10Kč/ks
82 x 2 x 3,45 polostírací - 54,30Kč/ks
82 x 3,947 x 3,95 stírací chromovaný s pružinou - 244,30 Kč/ks
a nebo
82 x 4 x 3,95 stírací chromovaný s pružinou - 244,30Kč/ks
Uvedené ceny jsou bez DPH a rozměry jsou v mm.
Vezmu johansonku 4 a uvidim, jestli ji tam dostanu
Lada Niva 1.7i prodloužená LPG, MTX 7-06 Roadster LPG, Rapid 146 LPG, Rapid 130 LDD Cabriolet
- Jarda_NIVA1.7
- Kontaktovat uživatele:
a v lade maji origo za 1500,-kc sadu, tak doufam, ze ne na 1 valec jinak asi neni o cem... buzuluk by byly mozna kvalitnejsi, ale ty ruske zas predpokladam budou odolnejsi napr. proti detonacim
Lada Niva 1.7i prodloužená LPG, MTX 7-06 Roadster LPG, Rapid 146 LPG, Rapid 130 LDD Cabriolet
U tebe to mozna bude v necem jinem, ale vymenil jsem cidlo oleje a uz neproblikava. Sice je z fiata, ale skoro to same. Co pruziny vzadu, uz to kleslo? Dal jsem je taky a pri brzdeni motorem sel slyset zadni kriz kardanu, tak jsem asi 2 tydny jezdil se zatezi a uz je to docela v norme, tak na zadne zkracovani to nevypada. To nove gumove tesneni vany, co jsem dal na tmel z obou stran, po tydnu prdlo, tak to nechapu. Dotahoval jsem na moment 8nm a to na 2x s vytvrzenim tmelu na mensi utahnuti. Tak to byl bud nejaky kram, nebo nevim kde je chyba. Dalsi tesneni se budu snazit koupit jinde jine.
(maluch,uno1.5i-koloběh plechu v přírodě)
-lanča delta2 1.6i zdvihlá
-Lada Niva 1.7i -ll-
-Piaggo /bravo/sup.bravo/ciao//
-Lada Niva 1.7i -ll-
- Jarda_NIVA1.7
- Kontaktovat uživatele:
2 Mara:
Ja zkousel i jine cidlo a stale to stejne, tlak byl ok, ale to ani kontrolka neblikala, delalo to tak po nekolika stovkach km a poradne prohrate.
A kde jsi to tesneni kupoval? Ja pouziju zas to, co jsem tam mel, dam na novy tmel, temer neteklo.
Pruziny jsou uz o trochu niz, ale uvidime po Albanii
Ja zkousel i jine cidlo a stale to stejne, tlak byl ok, ale to ani kontrolka neblikala, delalo to tak po nekolika stovkach km a poradne prohrate.
A kde jsi to tesneni kupoval? Ja pouziju zas to, co jsem tam mel, dam na novy tmel, temer neteklo.
Pruziny jsou uz o trochu niz, ale uvidime po Albanii
- Ondra1,7mpi
Ty moje 55cm už sedli asi o 4cm... Ty 57 jsem zatím tolik netrápil... Ale kardan jsem neslyšel, ale prodloužil jsem krátký kosti a pohoda...
Ale mám ještě jeden pár do zásoby, někteří si je ještě nevyzvedli...
Ale mám ještě jeden pár do zásoby, někteří si je ještě nevyzvedli...
Diesel not died... Peugeot + lada = the best off offroad -Lada Niva 1.9TD
Vy jste ty pruziny dali na ty dlouhe Nivy, a ta ma kratka byla jak koza, ale uz je v klidu. Jestli budu delat kosti, tak spise dlouhe posunu, nebo prodlouzim kousek. Ale dokud se drbu s olejem a tim nedrzicim volnobehem, tak to zatim neresim. Kupoval jsem v severovychodnim koutu Cr, a nevim znacku, nebyl obal, jen guma. Dobre je, ze v krámě maji všelico skladem. (tak.. v nive ustlano a prvni letošni bivak by byl
-Lada Niva 1.7i -ll-
-Lada Niva 1.7i -ll-
- Ondra1,7mpi
Já myslím že ta dlouhá bude asi o max 50kg, víc asi ne, je to jen 40cm, lamino plech a nosníky nárazníku. Ta moje má 1200kg. Rozdíl je v tom že ji lze víc naložit, taky jsem už vezl 400kg barvy, a to získala výšku prázdné série.
Výzva pro další generaci nivařů je 60cm to už nechám někomu dalšímu
Výzva pro další generaci nivařů je 60cm to už nechám někomu dalšímu
Diesel not died... Peugeot + lada = the best off offroad -Lada Niva 1.9TD
Ono by to ale chcelo rovnaky pocet zavitov pri tej 60cm dlzke. Lebo ja mam pruziny uz 4 rozne prevedenia a v konecnom dosledku som uz vsetky podkladal 50-65mm podlozkami. ale tak napr moja Chevy ma 1380kg(bez sofera a bez zahradky)...
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- Jarda_NIVA1.7
- Kontaktovat uživatele:
V pripade dlouhe mela byt varianta s listakama Rikam si, jestli vubec existuje samonosne auto s listakama, kdyz nebudu brat v potaz vis
Zahradka je nezbytnost. Kombinace polňaček, obsypanych stromu višněma a podobně, kde uz se ze zeme nedosahne a ze zahradky na střeše v pohode, to se hodi. Jen chce zavirat stresni okno, jinak je v kdejakem koute auta sklizeno do zasoby
-Lada Niva 1.7i -ll-
-Lada Niva 1.7i -ll-
- Jarda_NIVA1.7
- Kontaktovat uživatele:
2 Mara:
ja mam tu malou zahradku ze Š120 a ta me neunese , skoda tresne bych si dal , zas nechci pretezovat strechu a zvysovat teziste
ja mam tu malou zahradku ze Š120 a ta me neunese , skoda tresne bych si dal , zas nechci pretezovat strechu a zvysovat teziste
Obcas jdou sehnat stare Thule drzaky do okapnic, snad ze starych volv, nebo ceho. A jeden nosnik ma psanych 80kg zatizeni, takze ted mam 2 a na tu mou mensi zahradku s roštem zrejme dam jeste 3. nosnik a slzickovy plech na chozeni pres ten rošt. Vaha porad by vychazela dobre. Dalsi plan na nekdy bylo 5 přicniku, velky oprofilovany slzickovy plech a vesmes v hliniku. Tak at se da na tom pripadne chrapat.. Nektere stromy si o zastaveni rikaji uz dalky, ale ne u hlavnich tahu
-Lada Niva 1.7i -ll-
-Lada Niva 1.7i -ll-
- Jarda_NIVA1.7
- Kontaktovat uživatele:
ja chtel na vrakaci pricniky z volhy a on, ze volha je jinej tvor a ze mi je na nivu neproda :/
Ja ked som dokoncil zahradku a hodil ju na vahu, tak som bol v celku prekvapeny. 48kg
No...dalsiu spravim z tensich komponentov
No...dalsiu spravim z tensich komponentov
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- Jarda_NIVA1.7
- Kontaktovat uživatele:
Ja uz se z toho po... novy origo krouzky z lady a vule v zamcich o 0,4 vetsi, nez se starejma, teda polostirak jsem mel s takovou vuli, vybrus to urcite nemelo a krouzky v zamcich upravovane nejsou. Mel jsem objednat prvni vybrus a upravit to v zamcich...
Mam doma rozdelanej motor fabia 1.4 mpi, kterej nemel problem a tam je vule 0,5 tady s novejma uz pres milimetr to bych snad ani v zime nenastartoval.
Mam doma rozdelanej motor fabia 1.4 mpi, kterej nemel problem a tam je vule 0,5 tady s novejma uz pres milimetr to bych snad ani v zime nenastartoval.