Čaute chalani. Niekde som tu čítal, že niektorým vymieňali batériu. Na základe čoho vám ju vymenili? Či len tak preventívne keď sa vám vybíjala vďaka softvéru? A ozaj, komu prepisovali ten softvér, menili vám aj niečo v elektrike? Lebo mali by všetkým meniť aj softvér aj nejaké drátiky na RJ a pod volantom poprehadzovať, lebo že vraj keď je to zapojené pôvodne, tak stále slabúčko svieti podsvietenie tlačidiel či niečo také. Na tú batériu som sa pýtal preto, lebo mne práve včera ta moja umrela
Takže po večernom študovaní a 12 hod. nabíjaní som ju dnes ráno zaniesol do servisu na reklamáciu. Takže uvidím ako to doriešia, dúfam, že zajtra si frčím ku nim pre novú, a zo starou nech si robia čo chcú.
Ináč, keď som študoval návod, tak batéria má síce 2 roky záruku, ale záruka sa nevzťahuje na zníženú kapacitu, na zníženú kapacitu je záruka iba 6 mesiacov. A kapacita sa môže znížiť aj vďaka tomu starému softvéru... a potom máme smolu.
Reklamovať by sa dala iba "odpálená" batéria, aj to ak je ochotný predajca, lebo keď nie je ochotný, tak si nájde x možností, že je to vaša chyba(čo aj fakt môže byť nesprávnym používaním). Takže uvidím ako to so mnou dopadne. Potom napíšem.
Škoda Octavia I 1,9 TDI 66 kw r.1997 (07_2006 - 06_2019)
Lada Vesta sedan LUX- biela r. 2017 - prvá Žiline, jedna z prvej várky pre Slovensko
(04_2017- )
Lada Vesta SW Cross LUX - hnedá r. 2019 - prvá v Lada Žilina,ul. Kragujevská
(06_2019 - )