V sobotu, 26.5. v 11h pojedeme spanilou jízdou na prohlídku přehrady Slapy. V neděli, 27.5. v 11h odjezd na komentovanou prohlídku AutoRetro muzea Strnadice + možná přijde i kouzelník (knihu OLTCIT - Údržba a opravy od B. Remka s sebou)
Prosím všechny, kteří přijedou na Oltcit sraz a mají zájem o exkurzi VE Slapy, aby mi poslali do SZ jméno a příjmení, číslo OP nebo adresu trvalého bydliště, jinak vás tam nepustí
Netuším z jakého důvodu nemůžu aspoň poslední post editovat, nicméně ještě dodávám, že seznam účastníků musíme dodat nejpozději v pátek před srazem, takže to vypadá, že kdo na seznamu nebude, má prostě smůlu
Tak auto je v garáži motor přehozenej i spojka ALE.......novej motor běží tiše po vačkách a ventilech ani slechu, ale kolísá volnobéh a motor se chvílema rozklepe v pravidelných cyklech někdy i chcípne - na sytič běží celkem hezky. Dále při akceleraci poškubává - po čem jít - po karburaci nebo po elektrice - do servisu už to dávat nechci protože by to do srazu jisto jistě nestihli.
Mám osobně podezření na karburátor, přehodil jsem zapal. kabely, palec, víčko, svíčky a pořád stejný.
za všetkým hľadaj opicu... eeee tú onú, zlú hadicu
Wartburg 353 Ja Hans! Das Auto! (KIA)
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired) Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná) Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Přehodil jsem tělo rozdělovače a zlepšení, takže to byl dobrej tip díky, ale furt to nebylo ještě ono. Chystal jsem se sundat teda karbec ale ještě předtím jsem pošteloval nějaký dvě skrutky na karbecu - a vono se to začlo zlepšovat a už to běží skoro dobře