Aha,
toto som v piatok namontoval mojej Vestičke.
A ináč, tomu čo predáva tu Vestu sa ani nečudujem. Však servis na Slovensku je o ničom(aspoň v mojom okolí) no a čo som aj volal inde, tiež to nie je bohvie aká ochota... Napr. o to TPMS som volal aj priamo do Košíc a tam mi povedali, že mi to nikto nenaprogramuje v Žiline, že to musím ísť len tak kde majú Grade-X... Nooooo a čuduj sa svete v Žiline mi to spravili v pneuservise, a ešte k tomu aj zadarmo.

Ja som tiež osobne povedal, že ak sa mi Vesta pokazí a neopravia mi ju v Žiline, príp. budem mať okolo toho zasa nervy, ako okolo viacerých vecí do teraz, tak ju tiež hneď predám

aj keď zatiaľ tvrdím, že je to super auto vzhľadom na cenu a prevádzkové parametre... A má "asistenta priťahovania pohľadov"

Ako aj teraz som mal len kopu nervov, behačiek, času, peňazí,... okolo tohto doťahovania okien, že mne sa už asi posledné dva týždne o tom doslova aj dennodenne-skôr každonočne

snívalo, až kým mi v piatok nepovolili nervy a namontoval som si to ja sám(však som elektrikár a na Octáviu som si namontoval aj alarm

). Nie je to nič zložité, max.2 hodky a je hotovo. A záruka? Záruka mi na auto ako celok týmto nemôže za žiadnych okolností padnúť. Max. môžu robiť problém okolo okien, ale aj to iba v tom prípade, že mi dokážu(odborne), že ta chyba čo sa vyskytla priamo alebo aspoň nepriamo súvisí s tou mojou montážou... Ale ak vám to funguje na začiatku a nič sa nepokazí počas montáže, tak je veľmi malilinka šanca, že sa niečo pokazí časom. Ináč, pod videom sú aj odkazy, kde sa dá ten modul kúpiť a aj ako ho namontovať a tiež aj email na mňa ak by chcel niekto s tým poradiť. Ak chcete, môžeme tu aj založiť zvlášť vlákno na doťahovanie okien....