Mam takovy blby dotaz - je normalni, ze kdyz se otaci predni kola, tak se otaci i casti horniho uchyceni prednich tlumicu? Prijde mi to divny, nehlede na to, ze to pekne vrze
Myslim ty casti, ktere jsou videt v motorovem prostoru.
Myslíš v těch "kornoutech" a drží to 3 matky?
To Ti přijde divný správně . Můžu se sice podívat na naší feldě, ale to uchycení je rozhodně pevný, neotáčivý. L.
Jj, kornout a tlumic shora prisroubovany matkou. Tak ta matka se otaci asi s tim jak rotuje tlumic a to s sebou bere gumu co je pod tim. Pisu to velmi lajcky, nemam to pred sebou. Shora to byva kryte kusem plastu.
Našel jsem tedy na netu špatný obrázek? Já měl za to, že to všechny přední McPhersony mají plus mínus stejně.
Asi poprosím souseda, aby mi to u jeho filcky ukázal
Felicia má stejné uložení jako třeba Sharan. Není pevně spojeno s karoserií. Má gumové lůžko zespodu, na kterém sedí karoserie, a zhora je jen kovová miska, coby pojistka proti vypadnutí či vzpříčení lůžka v případě odlehčení nápravy. Celé je to sešroubováno středovou maticí k pístnici tlumiče.
RENAULT Mégane Grandtour*04/2008 - 1,5dCi 78kW(06/2016-) RENAULT Scénic*05/2012 - 1,4TCe 96kW(10/2023-)