vrzajici rizeni - kudy mazat?
Moderátor: Moderátoři
Tak jsem na aute postupne odebiral z hora z pomocneho cepu matku, podlozku, dalsi podlozku a dycky sem zkoumal, jestli to nepujde nekudy namazat. Tak sem tocil volantem tam a zpatky a pak lup a cep byl venku . Maziva uvnitr poskromnu, nejaky zluty bordel a osa cepu misty lehce orezla. Chudacek. Tak sem tam na otcovu radu narval Litol-24 (vyrobeno v sssr) a slozil to zpatky. Skladani mi moc neslo, furt sem mel bud vlozenou osu cepu a vylezlou nahore tu umelohmotnou vlozku, nebo vlozku uvnitr a osu venku. Ale nakonec sem to prokoukl a bylo to raz dva a bez bolesti. Ted uz to nevrze zda se. Tohle plus nejake blbosti sem delal 3 hodiny. Neni nad to, byt na vzduchu
Ted nezbyva nez cekat, kdy mi upadnou kola
Ted nezbyva nez cekat, kdy mi upadnou kola
VAZ 2104 1.3 1989
http://www.barinka.net/share/pomocny_cep.jpgPája píše:Můžete mi obsah tohoto tématu objasnit nějakým obrázkem? Docela mě to zajímá, ale nejsem si jist, že vím o čem je řeč.
pri toceni volantem na jednu stranu v tom vrzalo a protoze je to chycene na kastli, to to bylo dost slyset. uvnitr sem odhalil sucho misto maziva.
VAZ 2104 1.3 1989
- Marcel
- Kontaktovat uživatele:
taky bych se přidal podle ceny
Marcel 2107
LADA 2107 - Laděnka
Největší abstinent z LKCS
http://marcel2107.rajce.idnes.cz/Ladka/#album
Silnice, mé přechodné bydliště
LADA 2107 - Laděnka
Největší abstinent z LKCS
http://marcel2107.rajce.idnes.cz/Ladka/#album
Silnice, mé přechodné bydliště
- VaSek
- Kontaktovat uživatele:
Ma je pan Vasenkov, kdyz jsem u nej ted nakupoval mel jich tam plnou krabici. Firma se jmenuje Autovid. Posila myslim i na dobirku. A ceny ma myslim naprosto skvely.Ivo píše:Kdyby to s těma ložiskama šlo sehnat, tak bych je bral hned. Klidně i tři.
S pozdravem
VaSek (ex Vaz 2107,ex Fiat Bravo GT, Fiat 124 Spider, Fiat Coupé 2.0 16VT, Subaru Outback 3.0 H6)
VaSek (ex Vaz 2107,ex Fiat Bravo GT, Fiat 124 Spider, Fiat Coupé 2.0 16VT, Subaru Outback 3.0 H6)
Tak já sem si jeden dneska koupil u nás v Mototechně. Výrobce je nějaká firma v Čeljabinsku, nevim která. Víc sem z tý hatmatilky nerozluštil. Stál odpudivých 380 kaček, takže kdyby měl někdo zájem napište SZ, můžu přivýst do Bechyně. Pana Pecku tímto vypouštím z mail-plánu. Spíš bych doporučil pana Vašenka.
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Tak mi kdyžtak jeden vem. Prachy ti můžu poslat na účet - nebo stačí v Bechyni?Pája píše:Tak já sem si jeden dneska koupil u nás v Mototechně. Výrobce je nějaká firma v Čeljabinsku, nevim která. Víc sem z tý hatmatilky nerozluštil. Stál odpudivých 380 kaček, takže kdyby měl někdo zájem napište SZ, můžu přivýst do Bechyně. Pana Pecku tímto vypouštím z mail-plánu. Spíš bych doporučil pana Vašenka.
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).