dmatej píše:doris píše:Is there any update regarding this place? Will the camp place remains the one what as mentioned before?
I also would apriciate if someone from Poland or czech or lithuania could gave me msn address or phone number that we could communicate with eachother to find the wayt there.
Ptá se, jestli jsou nějaké změny ohledně Bechyně, obzvláště jestli zůstává v platnosti místo.
No já předpokládám, že sme všechna ostatní místa "sporákovaly" a platí tedy Bechyně.
dmatej píše:Rád by sehnal nějakýho Poláka/Čechoslováka/Litevce, který by mu dal MSN nebo telefonní číslo, aby se mohl s někým domluvit a příp. spojit v koloně.
No já nad tím uvažuju, jen bude díky mizerné znalosti angličtiny problém s komunikací. Leda že by mě s tím někdo pomohl. Pokud jedou přes Náchod a v pátek odpoledne, jsem ochoten na ně počkat v Dobrušce.
Jinak organizační věci:
Ta rezervace v kempu Nad Jezem je v jakém stavu? Je to už na sychra, nebo je třeba tam ješte zavolat? Byl tedy vyplaven při povodni?
Dovolil jsem si navrhnout trasu spanilé jízdy.
Posledni dva srazy jsme jeli z letiste pres Nuzice a Tyn nad Vltavou do Temelina a stejnou trasu zpet. Cil trasy bych nemenil, jen me trochu mrzelo, ze se stejnou cestou vracime zpet. A hlavne ze spanila (pomala) jizda v kolone je vlastne jen cesta tam, protoze pri navratu se vsichni rozutecou svoji beznou rychlosti. Tentokrate bych chtel ujet takovy okruh. Naplanoval jsem to pres okolni vesnicky po silnicich treti tridy (to je jiste zajimavejsi nez siroka rychlostni komunikace). Velmi zajimavym mistem by mohlo byt
vodni dílo Hněvkovice, kde by mohly pri kratke zastavce vzniknout echtove fotky! Vesničky, kterými budeme projíždět jsem vybral namátkou, přesná trasa lze doladit, popřípadě improvizovat až na místě. (např. před Záhoří, Žimutice a Kněžeklady)
Návrh trasy (klikni pro zvětšení)
Mapa ve vyšší kvalitě (1500 x 1685 pixelů; 227 kb):
Mapa v nižší kvalitě (800 x 884 pixelů; 95 kb):
Směr trasy a pořadí průjezdu záchytných míst lze samozřejmně dohodnout. Napadají mě tyto dvě hlavní varianty:
√ Letiště - Hněvkovice - Temelín - Týn nad Vltavou - Nuzice - Bechyně - Nuzice - kemp Nad Jezem
√ Letiště - Nuzice - Týn nad Vltavou - Temelín - Hněvkovice - letiště - Bechyně - Nuzice - kemp Nad Jezem (to v případě, že bysme chtěli nabrat nějaké opozdilce na letišti)
V každém případě doporučuji spanilou jízdu zakončit v kempu, kam přijedeme
společně! Ulehčí to organizační záležitosti. Délka trasy je asi 40 km (není to o moc delší než při minulých srazech!).
Důležité body z ptačí perspektivy
Vodní dílo Hněvkovice (800 x 600 pixelů; 79 kb):
Jaderná elektrárna Temelín (800 x 600 pixelů; 89 kb):
Náměstí v Týně nad Vltavou (800 x 600 pixelů; 105 kb):
Náměstí v Bechyni (800 x 600 pixelů; 87 kb):