Mezinárodní sraz a sraz Bechyně - Organizace

Jarní sraz v Bechyni 20.5. 2006

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

Mezinárodní téma:
doris píše:Is there any update regarding this place? Will the camp place remains the one what as mentioned before?
I also would apriciate if someone from Poland or czech or lithuania could gave me msn address or phone number that we could communicate with eachother to find the wayt there.
Ptá se, jestli jsou nějaké změny ohledně Bechyně, obzvláště jestli zůstává v platnosti místo.
Rád by sehnal nějakýho Poláka/Čechoslováka/Litevce, který by mu dal MSN nebo telefonní číslo, aby se mohl s někým domluvit a příp. spojit v koloně.

Předpokládám, že je tohle spíš na Poláky, příp. severočechy. Ale i tak by se mu mohl někdo ozvat...
SalWador

Spanilá jízda

Příspěvek od SalWador »

dmatej píše:
doris píše:Is there any update regarding this place? Will the camp place remains the one what as mentioned before?
I also would apriciate if someone from Poland or czech or lithuania could gave me msn address or phone number that we could communicate with eachother to find the wayt there.
Ptá se, jestli jsou nějaké změny ohledně Bechyně, obzvláště jestli zůstává v platnosti místo.
No já předpokládám, že sme všechna ostatní místa "sporákovaly" a platí tedy Bechyně.
dmatej píše:Rád by sehnal nějakýho Poláka/Čechoslováka/Litevce, který by mu dal MSN nebo telefonní číslo, aby se mohl s někým domluvit a příp. spojit v koloně.
No já nad tím uvažuju, jen bude díky mizerné znalosti angličtiny problém s komunikací. Leda že by mě s tím někdo pomohl. Pokud jedou přes Náchod a v pátek odpoledne, jsem ochoten na ně počkat v Dobrušce.

Jinak organizační věci:
Ta rezervace v kempu Nad Jezem je v jakém stavu? Je to už na sychra, nebo je třeba tam ješte zavolat? Byl tedy vyplaven při povodni?

Dovolil jsem si navrhnout trasu spanilé jízdy.
Posledni dva srazy jsme jeli z letiste pres Nuzice a Tyn nad Vltavou do Temelina a stejnou trasu zpet. Cil trasy bych nemenil, jen me trochu mrzelo, ze se stejnou cestou vracime zpet. A hlavne ze spanila (pomala) jizda v kolone je vlastne jen cesta tam, protoze pri navratu se vsichni rozutecou svoji beznou rychlosti. Tentokrate bych chtel ujet takovy okruh. Naplanoval jsem to pres okolni vesnicky po silnicich treti tridy (to je jiste zajimavejsi nez siroka rychlostni komunikace). Velmi zajimavym mistem by mohlo byt vodni dílo Hněvkovice, kde by mohly pri kratke zastavce vzniknout echtove fotky! Vesničky, kterými budeme projíždět jsem vybral namátkou, přesná trasa lze doladit, popřípadě improvizovat až na místě. (např. před Záhoří, Žimutice a Kněžeklady)

Návrh trasy (klikni pro zvětšení)
Mapa ve vyšší kvalitě (1500 x 1685 pixelů; 227 kb):
Obrázek
Mapa v nižší kvalitě (800 x 884 pixelů; 95 kb):
Obrázek

Směr trasy a pořadí průjezdu záchytných míst lze samozřejmně dohodnout. Napadají mě tyto dvě hlavní varianty:
Letiště - Hněvkovice - Temelín - Týn nad Vltavou - Nuzice - Bechyně - Nuzice - kemp Nad Jezem
Letiště - Nuzice - Týn nad Vltavou - Temelín - Hněvkovice - letiště - Bechyně - Nuzice - kemp Nad Jezem (to v případě, že bysme chtěli nabrat nějaké opozdilce na letišti)

V každém případě doporučuji spanilou jízdu zakončit v kempu, kam přijedeme společně! Ulehčí to organizační záležitosti. Délka trasy je asi 40 km (není to o moc delší než při minulých srazech!).

Důležité body z ptačí perspektivy
Vodní dílo Hněvkovice (800 x 600 pixelů; 79 kb):
Obrázek

Jaderná elektrárna Temelín (800 x 600 pixelů; 89 kb):
Obrázek

Náměstí v Týně nad Vltavou (800 x 600 pixelů; 105 kb):
Obrázek

Náměstí v Bechyni (800 x 600 pixelů; 87 kb):
Obrázek
SalWador
Krwel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krwel »

Vypada to vcelku dobre, tak trochu jsem se do toho nahrnul, ale iniciative se meze nekladou :hello1: . Pocitam s tim, ze jak se potvrdi Bechyne, tak tam vcas vyrazim a trasu si projedu a pak zvazim delku a mista pro zastavky.
Honza K.

Příspěvek od Honza K. »

Mezi Dobsicema a Tritimi je paradni usek, uzasne dlouha rovina, tam jsem cestou na koupani v Hnevkovicich vzdycky nasi 03 rozpalil bez problemu na 130 km/h, bylo to jak v letadle. Pak je taky parádní stoupák od Hnevkovic lesem do Temelina.
Patrac
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patrac »

Včera zasedalo ministerstvo ale zatím žádné bližší informace nemám. jak se něco objeví dám vědět. add Kemp ten byl domluven jen předběžně tak snad budou mít místo. :dontknow: :dontknow:
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Patrac
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patrac »

Takže věc se má takto. ještě není nic odsouhlaseno. Pánové jestli tohle vyjde ta se asi ožeru.. Jde o to že kvůli záplavám je všechno posunuto. Vnitřní komise se sejde teprve příští týden v pondělí. Pokud to tam projde tak je 99% šance že na ministerstvu 5.května to odsouhlasí. A máme to oficiálně. Pokud to neprojde tak na ministerstvu se na nás vyserou. Jinak co se týče nájmu je to účtováno po 40 kč /M2 na rok z čehož vychází cca plocha má dejme tomu 1500m na délku šíře 20 m to je 30 000m2 x 40 kč za 1M2 je 1 200 000 kč děleno počtem dní v roce 365 je 3287 kč za 1 den :hello1: což se dá. otázka je co se bude dít. musíme počkat do pondělí. úřední šiml zkrátka musí řehtat.
SalWador

Příspěvek od SalWador »

Pátrač píše:Pánové jestli tohle vyjde tak se asi ožeru.
Já určitě. :happy8:
SalWador
Ctirad Vyskočil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ctirad Vyskočil »

SalWador píše:
Asi nás bude víc... :happy7:
Ctirad
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

Ctirad Vyskočil píše:
SalWador píše:
Rád bych napsal, že já to platim, ale mám takovej pocit, že ke zruinování mám už tak dost blízko ;-)
Vašátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vašátor »

Ctirad Vyskočil píše:
SalWador píše:
No já se samozřejmě taky přidávám :partyman:
Vašátor / TŘI SESTRY <III> LADA GANG / osa Brno - Plzeň / cituji "ladaklub je jen náhodně zformovaná banda hovad"
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
dusin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dusin »

Mám obavu,že u toho nebudu chybět :occasion5:
Marcel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcel »

já toho moc nezvládnu ale taky si dám :occasion5: :happy7:
Marcel 2107
LADA 2107 - Laděnka
Největší abstinent z LKCS :)
http://marcel2107.rajce.idnes.cz/Ladka/#album
Silnice, mé přechodné bydliště
Patrac
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patrac »

Ano všichni se ožereme ale ještě aby bylo kde.. :crybaby:
Ctirad Vyskočil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ctirad Vyskočil »

Pátrač píše:Ano všichni se ožereme ale ještě aby bylo kde.. :crybaby:

No přece v Bechyni 20.5. večer po vyhlášení a ukončení hlavní akce. :hello1:
Ctirad
Kamil Teplárek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamil Teplárek »

Joooooooooooooooooooooooooooooooooo,chci se ožrat s váma.Ale jak to udělat,když nepiju.Ožeru se vodou. :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:
LAĎA 2102(1992-2002)LAĎA 2104 (Ivan)(2002-) a taky modrá Laďa 2101 (Nataša)
Zamčeno

Zpět na „Bechyně 7 (1. Mezinárodní sraz)“